דף הבית   >   נותני השירות   >   kala - קאלה - מתחם אירועים   >   חוות דעת של efi_id

חוות דעת על kala - קאלה - מתחם אירועים

efi_id
התחתנו באולם הגדול (פריים) של הקאלה, מנהל האירוע שלנו היה אמל שהיה מקסים ביותר ותקתק את האירוע כמו שצריך.
אבל נתחיל מההתחלה, ראינו מספר אולמות לפני שסגרנו עם הקאלה, כמות המוזמנים שלנו הייתה בין 450-500 איש. והחתונה התקיימה בחורף- כלומר כל האירוע התרחש באולם, קצת חששנו שיהיה צפוף עם החופה והמזנונים, אבל בסופו של דבר זה היה בסדר. הבנתי שהיה קצת צפוף באזור ההגבהה הגדולה (מתחת למסכים), אבל לפי התגובות שאנחנו מקבלים מאנשים האוכל פיצה על זה ובגדול. אנשים לא מפסיקים להתקשר ולשבח את האוכל על כל מרכיביו- השפע, הטעם והאיכות של האוכל, הסטייל של ההגשה והשירות של המלצרים, הסלטים היו מעניינים ומיוחדים, הפוקצ'ות כל הזמן הגיעו חמות מהתנור וכך גם כל המנות. על המזנון בכניסה אנשים השתגעו מהמגוון הרב והטעם הנפלא- חזה אווז מעושן, סושי שעשוי כמו שצריך, אסאדו טעים מאוד ועוד.... (לצערי אנחנו לא ממש טעמנו- מחכים להזמנה לחתונה בקאלה...!!!) בחרנו למנות ביניים דג פורל עם שיפוד של דג סלמון שמסתבר שהיה טעים מאוד ומאפה קדאיף עם בשר כבש- שכל מי שטעם מזה אמר שזה היה פשוט מעולה. למנות עיקריות בחרנו שוק מולארד עם פרגית ואנטריקוט עם שיפוד מעורב (משהו עם כבש גם...) ועל שתי המנות האלה אנשים אמרו שהיו מעולות.
בקינוחים היה שפע כ"כ גדול שאנחנו לא יודעים מה היה שם... ראינו אנשים עם גלידות, עוגות, מוסים, שוקולדים למיניהם, פירות יבשים (שביקשנו במיוחד כי החתונה הייתה בערב ט"ו בשבט), וופל בלגי ומה לא??? אנשים פשוט השתגעו מהמבחר העצום שהיה שם.

התלבטנו אם לישון בסוויטה שבאולם ובסוף החלטנו שכן, לדעתי שם קצת היה פספוס כי למשל אין בחדר קפה או שתייה קרה, אז בלילה ביקשנו מאחד המלצרים להביא לנו לשתות משהו קר. אבל בבוקר לא היה לנו נעים לצאת מהחדר כדי לבקש ממישהו להכין לנו קפה, אז רק אחרי שהתארגנו ליציאה אחת העובדות (שהייתה מקסימה ואני לא יודעת את שמה) הביאה לנו קפה וקינוחים. הם גם מגישים ארוחת בוקר, אבל אנחנו כבר רצינו לצאת אז לא אכלנו...

לגבי העיצוב- איקה המעצבת מאוד נחמדה וסובלנית. בעיניי העיצובים שמציעים במסגרת העסקה הם קצת מיושנים ודי מדברים באותו סגנון (הרבה שנדלירים עם מראות ונצנצים כאלה ואחרים) זה כמובן עניין של טעם, אך זה לא לטעמי. ובסופו של דבר אנחנו דאגנו לעיצוב נוסף של החופה (שקדיות בכדי חרס שהבאנו מהבית) ושתילים קטנים ששמנו על כל שולחן למזכרת לאורחים הוסיפו מאוד לעיצוב.

אהבתי: את אמל מנהל האירוע שהסתובב כל הערב ודאג לכל הפרטים הכי קטנים שהיו באירוע.
לא אהבתי: שהעלו תמונות של האירוע שלנו לפייסבוק בלי לשאול אותנו אם אפשר...
הערות לגבי המחיר: דיל כולל