וואו!!!!!!! מקום מושלם לאירוע שלנו, העיצוב עוצר נשימה, היופי מרהיב-הכל איכותי, הכל בדיוק כמו שצריך להיות כלכך אצילי כלכך נקי כלכך מדוייק!!! הגענו לתל יה לפגישה ראשונית והתאהבנו, המקום השאיר אותנו פעורי פה ליופי מדהים ומיוחד, היחס החם והאישי שקיבלנו החל מבנות הקבלה ועד הבעלים הוכיח שהמקום הוא משהו מיוחד. מיכאל מנהל המכירות הוביל אותנו לעבר ההצלחה הכי גדולה בחיינו- החתונה. מיכאל היה הגון איכפתי, אמין, מלא אחריות ורצון לעזור לנו- החל מטיפים קטנים ועד להמלצות על ספקים. לאורך כל הדרך מיכאל ניצח על המלאכה ביד רמה עם סבלנות אינסופית. איתן בלעי המקום הוא אדם מדהים, כלכך עזר. תמך, הרגיע ויד לעודד כשהיה קצת לא ברור וידוע. היחס החם של כל העוסקים במלאכה בתל-יה שבה את ליבנו. לא בכל יום פוגשים מקבץ אנשים כלכך איכפתי, שכלכך רוצה שהאירוע שלך הכי מיוחד עבורך, הרצון הבלתי נגמר של כל הצוות הראה לנו שיש אנשים טובים ואפילו מאוד בתעשיית החתונות. ברנרד ליווה אותנו וייעץ לנו והיה לנו לעזרה אדירה ואוזן קשבת. רוני השף הוא מלך!!!! היכולת שלו לקלוע בול לטעם שלנו ולכל אהבותינו ורצונותינו באוכל הוא ידע ליצור ולקיים ולהדהים את כלללל האורחים באירוע שלא מפסיקים לשבח להלל ולפאר את מעשה ידיו של רוני. סער מנהל האירוע היה אלוף, שלט בניהול האירוע באומץ רב ובמקצועיות מדהימה. לסיכום-אם אתם רוצים להשאיר את האורחים פעורי פה לאחר אירוע יוצא מגדר הרגיל ולדעת שאתם בידיים טובות ומילה היא מילה וכל הבטחה מתקיימת זה המקום!!!! צוות מנצח לא מחליפים ואני בטוחה שגם לאירועים הבאים שלנו ושל חברינו אנחנו נחגוג שם. שלמות של מקום ואנשים שזה הבטחה לאירוע מושלם!!!!!
אהבתי: את כל המכלול שנקרא תל-יה!!!!!!! היחס, האוירה, היופי, האיכות, הטעמים-----פשוט שלמות של אירוע ומקום