ממליצים בחום רב על גלעד הר-שלג!
גלעד, צלם הסטילס, ואילן, צלם הוידאו, ליוו אותנו במהלך יום חתונה כייפי ונהדר, באווירה קלילה ונינוחה.
לי אישית היה מאוד חשוב החיבור עם הצלמים. צריך לקחת בחשבון שהצלמים מלווים אתכם לאורך רב היום, ולכן כמובן חשוב שתהיה כימיה ביניכם לבין צוות הצילום. במקרה של גלעד, מהר מאוד הבנתי שיהיה כיף להעביר איתו את היום המרגש. גלעד הוא מאוד "בגובה העיניים", משרה אווירה נעימה וידידותית, מאוד טבעי ואמיתי, בלי פלצנות ושיווקיות מנוכרת ועוד כל מיני שטויות שפוגשים במקומות אחרים, חייכן ונחמד.
גם אילן היה ממש סבבה, לשניהם יש חוש הומור והצילומים איתם פשוט זורמים להם ברוגע ובכיף. אי מאוד נהניתי מהצילומים, זה היה שלב ממש כייפי של החתונה. לפני כן היו לי חששות מעניין ה"בימוי", היות וכולם אומרים שזה מלאכותי ולא יוצא טבעי וכו'... אני חייבת להגיד שאולי יש אנשים שלהם זה בא יותר בקלות, אבל אני דווקא הרגשתי שזה מאוד עוזר לי שהם מכוונים ומנחים, איך לעמוד ומה לעשות ומה לא כדאי לעשות כי לא יצא יפה. חוץ מזה, כל הבימוי הזה נותן תחושה שאתם שחקנים בסרט וזה דווקא כיף :-) כמו כן גלעד הוא טיפוס מאוד נח ונעים, שמתאים את עצמו לצרכי הזוג וקשוב ל"שטח". אם למישהו מתאים יותר לזרום בספונטניות, גם זה סבבה, ותהיו בטוחים שהוא ידע להפיק מכל זוג וכל סיטואציה ותפאורה את המיטב ואת התמונות היפות ביותר.
וכמובן הדבר החשוב ביותר - איכות התמונות. האיכות פשוט מדהימה! במיוחד של הסטילס, אותן מצלם גלעד. התגובות של המשפחה שלנו כשצפינו איתם בתמונות בפעם הראשונה היו פשוט מדהימות - הם לא הפסיקו להתמוגג, איזה מוכשר הצלם ואיזה יופי, ואיך הוא תפס את הניואנסים הקטנים האלו וכו' וכו'. גלעד זכה לאינספור מחמאות בסלון שלנו :-) התמונות הן באיכות מאוד גבוהה, והכישרון האומנותי של גלעד ניכר בהן. הצילומים שלנו נעשו בנוף כפרי ליד מושב בצפון, ויצאו ממש רומנטיות... תענוג להתסכל עליהן.
גם הוידאו היה טוב מאוד, אבל אנחנו אישית התלהבנו יותר מהסטילס. היו לנו כמה הערות בקשר לעריכה, לכן ביקשנו מגלעד לעשות כמה וכמה תיקונים והוא החזיר את הסרט לעורך וקיבלנו אותו עם השינויים המבוקשים. כמובן יש לקחת בחשבון שזה תלוי בעורך, ולא בצלם הוידאו, שהיה מצוין.
לסיכום - הר שלג צילום לא מאכזבים! מובטחת חוייה כייפית ומזכרת איכותית מהיום המיוחד :-)...