סגרתי עם סלון סבינה בגלל שזה אמור להיות מקום מיוחד לכלות, מקום מרווח וזה צמוד למספרה של גיורא יצחקי שהוא מומחה בתסרוקות ערב. בקשר לשיער: גיורא יצחקי עיצב לי את השיער כמו שרציתי ועם תוספות שיער, אבל הבייבליס של התוספות קצת התחיל להיפתח לאחר הצילומים ונאלצתי לחזור למספרה לצורך תיקון.
בקשר לאיפור: את האיפור עשתה לי סשה. לא ממש התלהבתי מהאיפור, והוא לא היה שונה כל כך מאיפור שיכולתי לעשות עצמי או ע"י מאפרת אחרת שיכלה לעשות לי אותו איפור ברבע מחיר. סך הכל איפור רגיל, לא זוהר מדי. המייקאפ שמרחה לי היה מאוד גס ובולט , למרות שאני ביום יום שמה מייקאפ, הפעם החתן העיר לי ששמו לי מלא איפור. מייקאפ מקצועי וטוב לא אמור להראות כמו מסיכה, אלא כמו עור כמעט טבעי.
בנוסף לזה, רובן שם מדברות ברוסית וגם רוב הלקוחות רוסיות כך שזה מאוד הפריע לי הרעש הזה.
סה"כ השירות היה בסדר, אבל זה לא מצדיק מחיר של 1,800 ש"ח עבור איפור, שיער, הדבקת ציפורניים ואביזרים כמו תכשיטים והינומה. יש גם ארוחת צהריים די פשוטה שכוללת חתיכת שניצל, פירה וקצת סלט ירקות. יצאתי קצת באיחור ממה שתכננתי, כי היו לה כלה נוספת ועוד שתי מלוות שגם אותן היא היתה צריכה לאפר.
בפעם הראשונה שבאתי לשם ולפני שסגרתי היא אמרה לי שיש לי פה חדר מיוחד לכלה וזה החדר רק שלי ואני יכולה לשים שם את כל החפצים ואפילו להתקלח בג'קוזי, אבל ביום החתונה הבנתי שזה שטויות מאחר שהיתה שם כלה נוספת עם מלוות שהשתמשו באותו חדר ולמעשה יש חדר אחד ואין לך שום פרטיות או אפשרות לעשות שם אמבטיה, למרות שיש אמבטיה במקום. בקיצור, צריך לכתוב כל מה שאומרים לכם בעל פה. אפשר להשיג את אותה תוצאה של איפור ושיער גם בחצי מחיר ופחות מכך. סה"כ סביר, אבל לא שווה את המחיר.
את השמלה קניתי ממקום אחר....
אהבתי: את העיצוב של השיער של גיורא ואת העיצוב של המקום שמיועד בעיקר לכלות ושיש שם חדר הלבשה שאפשר להתלבש בו בשקט עם עזרה של אחת הבנות.יתר הבנות היו סבלניות ונחמדות. לא אהבתי: המחיר מוגזם. סבינה כל הזמן רק ניסתה לחלץ ממני מחמאות של כלה מתלהבת ושאני אגיד לה משהו כמו "ייו איזה יפה את עושה"אני אומרת שמחמאות צריך להרוויח ביושר ולא לנסות לסחוט אותן, מה גם שהאיפור שלה לא היה כזה וואו. גם האיורים על הציפורניים היו די פשוטים והדבק מלמטה יצר בועות. כאשר אמרתי לה איזה צבעים אני רוצה ואיזה פס לעשות לי בעין, היא אמרה לי "את לא צריכה להגיד לי, אני יודעת לבד"והרגשתי קצת חוסר סבלנות מצידה.ביקשתי ממנה אם אני יכולה להשאיל ממנה את הצבע של האודם עד למחרת ולמחרת אני אחזיר לה אותו, אולם היא סירבה למרות שכבר לא היו לה כלות לאותו יום, ולכן נאלצתי לחזור במיוחד לתיקוני אודם לאחר הצילומים.חבל שהם לא עושים איפור ניסיון כמו שעושים תסרוקת ניסיון, כי ביום האירוע קצת קשה למחוק ולהחליט על סגנון אחר של איפור. הערות לגבי המחיר: לא כולל שמלה