פנינו לכמה נותני שירות בתחום המגנטים והתרשמנו לטובה כבר מהשיחה הטלפונית הראשונית. גל הסביר לנו על התהליך והראה רצינות, אילנית היתה מקסימה וסבלנית בכל הקשור לעיצוב המסגרת. היה כיף לעבוד מול 2 אנשים מקסימים כמוהם. גל הגיע מוקדם ועמד בקבלת פנים וצילם את האורחים שהגיעו, ברחבה הוא צילם מבלי שנרגיש והתמונות יצאו מ-ה-מ-מ-ו-ת. האורחים ממש התלהבו מהתמונות היפות, אנחנו קיבלנו דיסק עם כל התמונות ונשארה לנו מזכרת נפלאה מהאורחים ואפילו השתמשנו בתמונות שלהם באלבום המעוצב. גל פשוט קסם של בחור והיה כיף לקבל עוד זוית צילום. הוא עבד בשיתוף פעולה עם הצלמים כך שהם לא הפריעו אחד לשני ואנחנו הרווחנו צילומים מזוויות שונות, רגעים שונים ואני בהחלט ממליצה. התלבטנו אם לקחת תא צילום או מגנטים אבל אין ספק שעשינו בחירה נבונה, המגנטים תורמים לאווירה ולזרימה של הערב (בניגוד לתא צילום שכולם עומדים בתור ומחכים לתורם). תודה רבה לגל ואילנית על החוויה והמזכרות.
אהבתי: את גל ואילנית, את הזווית הנוספת שבצילוםאת המזכרותצ שניתנו לאוחרים ונשארו גם לנו לא אהבתי: הייתי שמחה אם היו מצליחים לצלם את כל האורחים בקבלת פנים כדי שתהיה לנו מזכרת מכולם. הערות לגבי המחיר: מחיר הוגן