מה שהכי טוב בסבינה זה שעושים הכל באותו מקום - שמלה, איפור, שיער, תכשיטים. גיורא הספר מצויין. המאפרת סשה מצויינת. האווירה משפחתית וחביבה. יש במקום חדרי התארגנות עם ספה, מקלחת וג'קוזי - כל כלה מקבלת חדר לה ולחברות המלוות. בכלל המקום בפנים יפה ומטופח, יש חדר המתנה מאד נעים, בניגוד להרבה סלוני כלות שהכניסה ישר מהרחוב לתוך חדר ההלבשה. את השיער עושים במספרה צמודה ואת האיפור עושה סשה בסלון עצמו. יש חדר איפור עם כמה עמדות, אם יש מלוות שרוצות להתאפר שם זה מאד נוח. אצלי עשו במקום גם איפור ושיער למלווה, וקיבלתי במתנה תסרוקת לאמא. אני ואמא קיבלנו גם ארוחת צהריים חמה באמצע ההתארגנות (שניצל, פירה וסלט). כל כלה מרגישה שהיא היחידה בעולם ועושים הכל בשביל שתהיי מרוצה. היחס מאד אישי ולבבי, כולן זוכרות אותך ממדידה למדידה וכולן מתלהבות איתך. פשוט תענוג.
החלק הכי חשוב: השמלה יצאה מושלמת! ישבתי עם המעצבת ושרטטנו יחד את שמלת החלומות, הביצוע היה בדיוק כמו שהובטח, תפרו לי גם הינומה חדשה, וראו שהן עושות הכל כדי שאהיה מרוצה. לדוגמה, היו אמורים להיות לי שרוולים מתחרה אבל במדידה זה לא היה לי נוח. אז הן הכינו לי שרוולים מלייקרה ורקמו עליהם העתק של התחרה, כדי שזה ייראה אותו הדבר אבל יהיה מבד נמתח. באירוע קיבלתי המון מחמאות וכל החברות אמרו שהייתי מהממת. הגוף שלי רחוק מלהיות מושלם והן ידעו להוציא ממני את המיטב.
במדידות פגשתי כלות נוספות שרצו שמלות בסגנונות מאד שונים וכולן נראו מאד מרוצות.
באיפור - ממליצה להתעקש שסשה תעשה את האיפור. היא הכי טובה. ...
אהבתי: את ויקה! ויקה התופרת יודעת לעשות קסמים, לא נרתעה מלעשות עוד תיקון ועוד תיקון והגשימה לי את שמלת החלומות שלי. יש לה עין מצויינת וידי זהב, והיא אחראית למלא דברים קטנים שלא חשבתי שאפשריים.חשוב מאד - להתעקש לקבוע מדידות רק לימים שהיא נמצאת! היא ההבדל בין שמלה טובה מאד לשמלה מושלמת מכל בחינה. יש דברים שכולם היו אומרים "אין מה לעשות" והיא יודעת איך לפתור. לא אהבתי: עליונית לחורף יש רק מפרווה ואני אישית לא אהבתי אותן. גם את התכשיטים לא אהבתי - אין בכלל תכשיטים עדינים אלא רק פריטים עשירים ובולטים. לא עושים מניקור אבל כן עושים בניית ציפורניים (אני ויתרתי כי לא רציתי בניה). מבחר הלקים והאיפור - כמעט הכל נוצץ, מי שזה מפריע לה שתביא מהבית (אני הבאתי לק מהבית). מחיר: 7,000 הערות לגבי המחיר: כולל איפור, שיער, שיער של אמא, בניית ציפורניים.