לאחר שקראתי את כל הביקורות החיוביות כאן על דרור הלכתי לסגור בלב שקט , אך לצערי התאכזבתי קשות.דרור פספס כל כך הרבה רגעים בחתונה כמו למשל את השושבניות שהיו שלא טרח לצלם את הריקודים שהיו תמונות מעטות ופספס רגעים כמו שהרימו אותנו על הכסא שכל הסובבים החזיקו לי את השמלה כל מה שקיבלתי זה דיסק של 1500 שתמונות שלא מפסיקות לחזור על עצמן גם ביום החתונה היה ניתן לראות שהוא לא ממש בעניין של הצילום והעסיקו אותו דברים אחרים אני מאוד מאוכזבת ולצערי חסרות לי תמונות שלעולם לא אוכל להחזיר אומנם היו תמונות מהצילומים שהיו לפני החתונה שהיו מאוד יפים ומקצועים אך לאחר שראינו מה שהוא צילם מאירוע אצמו היה מאודדד מאכזב.
תחסכו לעצמכם כאבי לב לאחר החתונה כי הנעשה אין להשיב הייתי מכונה לשלם היום 10,000 ש":ח בכדי לקבל את התמונות כמו שצריך בכדי להרכיב אלבום הייתי צריכה להקחת תמונות מעוד אנשים שצילמו את החתונה...
אהבתי: שום דבר אכזבה וכאב לב שלא ניתן להשיב!!!!! לא אהבתי: את החוסר התעניינות זמן הצילומים, צילומים חוזרים על עצמם,את החתן כלל לא רואים בווידאו ואין כלל תמונות שלו לא שווה גם בחינם1!!! ראו הוזרתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שימו לב לתאריכים של ההמלצות !!!!