דף הבית   >   נותני השירות   >   יורדי הסירה   >   חוות דעת של ruthd

חוות דעת על יורדי הסירה

ruthd
מקום פשוט מדהים!!היתה לנו חתונה קטנה יחסית (220 איש) וחיפשנו מקום שלא נותן תחושה של אולם אירועים ולא ירגישו שהאולם ריק.
הגענו לארקה ולמרות שהמקום מתאים ל 500 איש הם עיצבו את המקום כך שיתאים לנו ונתן הרגשה של חתונה אינטימית. קיבלנו הרבה תגובות מאוד חיוביות על האוירה במקום, האינטימיות והעיצוב.
ארקה הוא המקום הראשון שאותו ראינו מבין כל האולמות. אחריו ראינו עוד 6 מקומות כדי להיסגר על מה שאנחנו רוצים אבל בשורה התחתונה ידענו שארקה זה המקום שאנחנו רוצים להתחתן בו.המקום מאוד מוקפד, מאוד יפה, אינטימי אך עם זאת בלוק צעיר של מועדון. האקוסטיקה באולם בנויה באופן שבו מקומות הישיבה הרבה פחות רועשים מהרחבה עצמה מה שנותן מענה לקהל הצעיר והמבוגר כאחד.
בעלי המקום מאוד רציניים, דייקנים ומשקיעים מאוד במקום מה שנותן תחושה טובה ומעלה את הרמה של המקום.
רונן, מבעלי המקום, היה מאוד מקצועי ונחמד והיה מאוד כיף לשבת איתו בכל השלבים - החל מהצגת המקום, לאחריו - סגירת החוזה ולבסוף - הרמת הכוסית באירוע עצמו :-) .
בשורה התחתונה - האורחים מאוד נהנו.
קיבלנו הרבה ביקורות טובות - גם מהמבוגרים שאמרו שלא היה רועש מידי ובשעת האוכל אפשר היה לדבר כמו שצריך ולא לצעוק כמו שקורה במקומות אחרים וגם מהצעירים שאהבו שהמקום אינטימי וצעיר.
כל שאר הצוות היה מאוד מקצועי ונחמד - רונית, הברמנים, דודי מנהל האירוע שדאג לנו עד הסוף באירוע וליווה אותנו צעד אחר צעד, די גיי הבית כפיר שלי (שעליו נגיב בנפרד) שהיה מצויין וכל שאר הצוות שגרם לאירוע שלנו להיות אירוע מ-ד-ה-י-ם!!

בקיצור (או שלא :-)) מומלץ!!!
אהבתי: הכל :-) אולם מוקפד ברמה גבוהה!
יורדי הסירה
השאירו פרטים ונחזור אליכם: