דף הבית   >   נותני השירות   >   אהוד אלבז - עיצוב שיער   >   חוות דעת של adidush2

חוות דעת על אהוד אלבז - עיצוב שיער

adidush2
מאכזב
בדרך כלל אני לא נוטה לכתוב חוות דעת שלילית. אם אין לי משהו טוב להגיד אני מעדיפה לשתוק. אולם התנהגותו של ספק זה לא הותירה לי ברירה, ואני מרגישה צורך למנוע את עוגמת הנפש שחוויתי מכלות אחרות.
לאחר תסרוקות הניסיון בחרתי בתסרוקת חצי אסופה וחצי פזורה וזאת לאחר ששאלתי את אהוד שוב ושוב האם התספורת תחזיק מעמד. ציינתי שאני מתחתנת ליד הים, ביוני, ושהשיער שלי עבר כחצי שנה לפני כן החלקה יפנית. שוב אהוד הבטיח שתלתלי הבייבי ליס שהיו בחלק הפזור של השיער יחזיקו.
ביום האירוע תוך כדי ההכנות ביקשתי שוב ושוב שישים לי מספיק ספריי כדי שיחזיק. ובאמת התספורת היתה יפיפיה עד שיצאתי מהבית.
אבל- כבר באתר הראשון של צילומי החוץ- כ- 10 דק' נסיעה מהמקום שבו התארגנתי התלתלים התחילו להתפרק. מיותר לציין שלפני החופה החלק הפזור של התסרוקת היה חסר צורה לחלוטין.
למזלי החברה הכי טובה שלי הולכת לכל מקום עם ביבי ליס, כך שלפני החופה במקום לביות בקבלת פנים ולהגיד שלום לאורחים "ביליתי" כ- 20 דקות בסידור התסרוקת. (תבורך החברה שלי:)).
החתונה היתה נהדרת ולא נתתי לזה להרוס לי את המצב רוח. וגם לא הייתי כותבת כאן כלום לולא התגובה המחרידה בעיני של אהוד לנושא:
חברה נוספת שלי מאיזור חיפה שהתחתנה כחודשיים אחרי קבעה גם היא אצל אהוד, כשנפגשה איתו היא סיפרה לו על הבעייתיות של התסרוקת שלי ושהיא לא החזיקה מעמד. בתגובה האשים אהוד אותי!!! במקום להאשים את הים/ מזג האויר/ את הרצפה העקומה/ משהו אחר- הוא בחר להפיל את האשמה עלי ולשקר במצח נחושה!
הוא אמר לחברתי שאני "טיפוס שאנטי" (רחוק מאוד מאוד מהמציאות) ולכן לא נתתי לו לשים הרבה ספריי.
עכשיו - אוקיי- פישלת, זאת היתה אחריות שלך לדאוג שהשיער יחזיק או להמליץ על תסרוקת אחרת אם אתה חושב שמה שרציתי לא יחזיק. אתה לא רוצה לקחת אחריות? סבבה- תאשים את הים, הלחות או את השיער שלי.
אבל למה לשקר כך במצח נחושה? למה ללכלך על כלה אחת בפני חברתה כלה אחרת?
נפגעתי עמוקות ומיותר לציין שגם עכשיו חצי שנה אח"כ אני עדיין עם טעם רע בפה. לצערי זהו הספק שהייתי הכי פחות מרוצה ממנו בחתונה המקסימה שלי.
אהבתי: את התסרוקת לפני שהתפרקה
לא אהבתי: את העובדה שהתסרוקת לא החזיקה ובמיוחד את חוסר היושר של הספק ואת התגובה למצב