דף הבית   >   נותני השירות   >   דוראן TOP   >   חוות דעת של רותם1808

חוות דעת על דוראן TOP

רותם1808
התחתנו בטופ דוראן ב-20/11/2011 באולם אשכולית, 280 איש, ואנחנו מ-מ-ל-י-צ-י-ם!!!! בחום!!!!
הגענו לטופ דוראן לאחר שהיינו כבר לפחות ב10-15 מקומות, ולאחר אינסוף חיפושים באינטרנט של מקום מתאים לחתונה. היינו סחוטים כבר מעייפות אחרי שהסתובבנו בכל כך הרבה מקומות שאו שלא היו לטעמנו, או שהיו לטעמנו אבל יקרים מדי. פגשנו את איציק המדהים שמההתחלה גרם לנו להרגיש כמו בבית. אדם מדהים, נוח ומרגיע שהיה שם בשבילנו עם מענה לכל שאלה, אפילו אם קטנה, אפילו אם ממש מאוחר בלילה. ותמיד בחיוך ובכיף. לאחר שעשינו סיבוב במקום עוד הגענו באותו שבוע 4-5 פעמים. תמיד היו נחמדים ופנויים לשאלות. בסופו של דבר סגרנו בטופ דוראן עם מחיר באמת שווה לכל נפש ותפריט גדול ועשיר. ומאותו הרגע שסגרנו הכל התנהל בצורה חלקה לחלוטין. איציק הדריך אותנו מה צריך לעשות ומתי וכמה חודשים לפני לעשות את זה.
הדבר היחיד שאני חששתי ממנו הוא שהאולם נראה קצת יותר מדי היי-טק, אבל ולד, מעצב הבית, עשה עבודתו נאמנה וגרם למקום להראות מהמם ורומנטי.
ביום החתונה הכל התנהל בצורה מושלמת, אפילו עם הגשם שהתחיל לרדת ברגע שהחופה החלה....
והאוכל... כל פעם כשהסתכלתי על חוות הדעת פה ושמעתי כל המחמאות שכולם כאן קיבלו על האוכל אמרתי לעצמי שזה בטח אנשים שמפרגנים לחתן וכלה שהרי אוכל קייטרינג הוא תעשייתי ולא יכול להיות כזה טוב. אז זהו, שטעיתי! היה אוכל מעולה, צ'יפרו אותנו בהמון מנות ופינוקים, על חלק מהצ'יפורים גילינו רק לאחר שהתחתנו בכלל. המון המון אנשים סיפרו לנו שנהנו מאוד מהאוכל גם בקבלת הפנים וגם אח"כ באולם עצמו (עשינו בהגשת בופה והיה מעולה).
שכחתי לציין, חשוב מאוד!! בטופ דוראן אין דבר כזה לסגור חשבון ואחרי כמה חודשים פתאום אתם מגלים שאתם צריכים להוסיף כסף לזה ולזה ולזה. מה שחתמתם עליו זה מה שאתם משלמים. לפי נסיוננו כל התוספות שניתנו לנו היו בהצעתם ועל חשבונם. נראה שהם באמת מנסים לגרום לארוע שלכם להיות הכי טוב שהוא יכול
אהבתי: את איציק, איציק, איציק.את המקום, את זה שהעברנו את החתונה בלי לדאוג כי הם כולם שם דאגו בשבילנו, את העיצוב המהמם של ולד גם בחופה וגם באולם
לא אהבתי: השף אורן מקצועי מאוד אבל לא מסביר פנים. למעשה הוא אפילו קוצני קצת כשמדברים איתו ושואלים שאלות. הייתי שמחה אם הוא היה עונה קצת יותר בעדינות על שאלות בעניין שאולי נראה לו טרוויאלי אבל בשבילנו היו דווקא חשובות להבנה.מצד שני - בפגישה איתו הוא נורא צ'יפר במנות אז אני לא יכולה להגיד שלא הייתי מרוצה...
הערות לגבי המחיר: דיל חורף
דוראן TOP