דף הבית   >   נותני השירות   >   ורד ספיבק "בית של איפור"   >   חוות דעת של כלה_אדומה

חוות דעת על ורד ספיבק "בית של איפור"

כלה_אדומה
אל ורד הגעתי בעקבות המלצה מחברה, היא היתה המאפרת היחידה שבדקתי לאחר ההמלצה, מחקר ברשת והחלטה להתאפר ולהתארגן בסלון כלות שקרוב אלי הביתה.
ורד ממש מקסימה והיא הבינה אותי ישר, אבל לא הרגשתי מספיק בטוחה להתאפר אצלה בלי לעשות איפור ניסיון (כי אני לא מתאפרת ביום יום בכלל וגם לא כ"כ בערב) מה גם שהתחתנתי בחתונת שישי צהרים ופחדתי להזיע עם האיפור ושאני אראה מאופרת מדי לאור יום.
ורד ציוותה לי את קארמה לאיפור, קארמה בחורה מקסימה!!! ומאפרת סופר מוכשרת! באיפור ניסיון עשינו חצי פנים והיא הבינה ישר איך אני רוצה שהעיניים יראו, בסיום האיפור היא הציעה לנקות את האיפור מהעין ושאני אסתובב עם המיקאפ כל היום וארגיש איך הוא על העור, ככה ידעתי שהוא לא נראה כבד מדי ומרגיש נהדר, גם ביום החתונה היא היתה רגועה ומרגיעה, נדמה לי שהיא שמה צבע אחר על העין ממה שסיכמנו אבל יצא ממש ממש יפה ועדין וקיבלתי טונה של מחמאות.
גם אודי מעצב השיער עשה עבודה נפלאה! השיער שלי נשאר פזור עם פרח אבל עדיין נראה מיוחד ואחר, למרות השיער הפזור התסרוקת נשמרה כל היום והלילה וחוץ משהוצאתי את הסיכה כדי לישון - התסרוקת נשארה עד למחרת בבוקר!!!
אהבתי: את הרוגע והיחס, האינטימיות של המקום והמקצועיות של הצוות.
לא אהבתי: שלמרות שהם אמרו שהם מכירים את השמלה שהיתה לי ויודעים איך צריך לקשור את הסרט אפאחד שם לא ידע איך עושים את זה ונכנסתי לסטרס כשלבשתי את השמלה עד שאיכשהו אחותי הצליחה לקשור את זה כמעט כמו שצריך...
מחיר: 1,400
הערות לגבי המחיר: איפור- קארמה שיער-אודי