הגענו לרב זלצר דרך אתר זה, קראנו את ההמלצות וכעת אחרי האירוע אני=חנו יכולים להגיד- כל מילה בסלע!
הרב היה מקסים מהרגע הראשון. במפגש הראשון אצלו בבית שוחחנו על מהלך הטקס, בלי חפירות, הוא שאל את כל השאלות החשובות מראש: איך אתם רוצים להיכנס לחופה? מה הסכום שנכתוב בכתובה? וכו', מה שהוריד את הלחץ ביום החתונה.
הרב ביקש שנביא לו את הכתובה לפני החתונה, כי זוגות נוטים לשכוח את הכתובה, ודאג מבעוד מועד למלא את כל הפרטים הדרושים בה.
בערב החתונה הוא הגיע בול בשמונה, בשעה שביקשנו, וגם כשנעלמנו לו כי הסתובבנו בסבבה בקבלת הפנים, הוא פשוט חיכה לנו בנקודה בה הוא יושב עם כל החתנים באולם, כך שהיה קל מאוד לאתר אותו, ובניגוד לרבנים אחרים הוא לא התרועע בבופה עם יתר האורחים.
אשתו המקסימה מחברת שיר קצר על כל זוג. שלחנו להם במייל את סיפור ההכירות שלנו, ועוד כמה פרטים פיקנטיים עלינו כזוג- ואשתו חיברה שיר מקסים שנתן למעמד החופה את הטאץ' האישי שלנו.
הרב זלצר איפשר לי להעניק טבעת לחתן. אך הוא מדגיש לפני כן שכעת עושים הפסקה מהטקס ההלכתי, והכלה מעניקה לחתן מתנה, ולא מדובר בקידושין. יהיה מי שיגיד שזה "הורס את הרגע", אבל לנו זה לא הפריע, כי מה לעשות, זה באמת לא קידושין.... וגם היה לנו באמת חשוב שהחופה תהיה כהלכתה...
החופה היתה קלילה וקצרה, פשוט עברה בטיל! הרב אומר "חופה ארוכה מבריחה את האורחים לסושי", ולכן מקפיד על חופות קצרות... וכך באמת היה. זה היה גג גג 12 דקות. הרב זלצר מתבל את החופה ב2-3 מילים מצחיקות, אבל זה באמת בטוב טעם וממש לא מופע סטנד-אפ...
עוד 2 נקודות שלנו היו מאוד חשובות: 1. הרב זלצר חובש כיפה סרוגה ושירת בצבא 2. הוא לא נוקב בסכום, אלא לפי ראות עיניהם של הזוג...
בקיצור- מומלץ מאוד!
שני וטל, 4.12.11 גן-ורדים...
אהבתי: את השיר המקסים, שגם נשלח אלינו במייל כמזכרת. הערות לגבי המחיר: לפי ראות עינינו, בחרנו לתת 600 שח.