אני וגיל בעלי התחתנו בשמיים כחולים ב 04.12.11. כשהתחלנו לחפש אולם, זה היה רק באזור השרון. מכיוון ששתי המשפחות שלנו מהאזור הזה, החלטנו להקל על האורחים ועל המשפחות ולעשות את האירוע קל"ב. הבעיה הייתה כשהתחלנו לחפש...... עברנו (בלי הגזמה) 20 אולמות מחדרה ועד אזור פתח תקווה.. היינו באולמות יוקרתים מאודד ובאולמות יוקרתיים פחות. בכל אולם שהיינו בו לא מצאנו ת השלמות הזו. צורת ההגשה, נקיון השירותים, יחס הצוות וההנהלה, המחיר כמובן היה פונקציה, והאוכל,,, הכי חשוב לנו היה האוכל. באיזהשהו שלב החלטנו להדרים אחרי ששמענו ביקורות מצויינות על "שמיים כחולים". בדקנו את המקום ובאותו הערב כבר סגרנו. היחס, ההגינות והאכפתיות של יגאל קנתה אותנו לחלוטין וכך זה היה לאורך כל הדרך. תנאי התשלום היה תשלום סימלי ויגאל נתן בנו בטחון מלא ( לעומת אולמות אחרים שדרשו בין 15%-30% מהתשלום הסופי כחודשיים לפני האירוע....) האוכל.... מ ד ה י ם !!! לא תפסיקו לשמוע מחמאות הצוות של האולם, מרב המלצרים ועד המנקה של השירותים, מדהימים אחד אחד. העיצוב לא יקר, הגברה ותאורה ממש מציאה צורת ההגשה ועד בקבוקי השתיה שהיו בשולחנות פשוט היה מושלםםם.
אנחנו ממליצים בחום בחום בחום!!!!
ובהזדמנות הזו אני רוצה להודות ליגאל המקסים, תודה רבה רבה על כל הסבלנות והתמיכה שהענקת לנו.
דנה וגיל
אהבתי: היחס החם והעוטף של כל הצוות לא אהבתי: לא היה דבר כזה, אחרי 20 אולמות מצאנו את האולם שמושלם לנו מכל הבחינות הערות לגבי המחיר: המחיר סביר לכל כיס,כדאי להגיע לפגישה