טוב אז לאיזיווד הגענו במקרה כאשר שמעתי חברה בעבודה מדברת..... הגענו לפגישה ללא מחוייבות עם אילן המקסים , קיבלנו הצעות / דילים ממש שווים וסגרנו כבר באולם השני שראינו. הצוות במקום פשוט מקסים וכיפי נעים וכולם מחייכים באווירה של חתונה ;) הספקים שהציעו לנו/שבחרנו היו פשוט מדהימים וכל החתונה הזו יצאה פשוט מהממת ומושלמת ללא טעות או סטייה אםילו קטנה. עמית בעלים של איזיווד הגיע לחתונה שלנו עשה לנו שמח ובדק שהכל כשורה! (ממש הופתעתי לראות אותו ואפילו הצתלמנו) בקיצור - שווה ביותר קיבלנו תמיכה בכל שלב הקלו עלינו מאוד וממש לא הצלחנו להבין זוגות שאמרו שלתכנן חתונה זה ״כאב ראש רציני״. הצוות מקצועי ביותר ממש קיבצו את כל התותחים הכבדים לעסק אחד מאוד מוצלח. במיוחד עם השילוב שאיזיווד עובדים עם הספקים הכי הכי שווים בתעשיית התחונות!!!!! אין אדם ש שמעתי את המילה חתונה יוצאת מפיו ולא המלצתי ישר בחום ענק!!!!!! ולביצועה במושלם! אני לא בטוחה שהחתונה הכי שווה של השנה הייתה יוצאת ככה ללא איזיווד ;) לא נראה שיש דרך יותר מגניבה קלה כיפית ושווה לתכנון ההההחתונה!!!!
אהבתי: הצוות המדהים של המקום!!!!!!!!סידרי לנו הכל ככה שחודשים שלמים לא היינו צריכים כלום לא אהבתי: אין חייה כזאת!!!׳עשו בשבילנו אפילו דברים שממש לא היו צריכים לעשות!!!!