דף הבית   >   נותני השירות   >   אופוס - עיצוב אירועים   >   חוות דעת של Chu

חוות דעת על אופוס - עיצוב אירועים

Chu
התחתנו באושן שנראה לא רע גם בעיצוב הבסיסי אבל עדיין קצת דל, רצינו משהו אקסטרא. לא היו פרחים, היתה חופה מסורתית (המקלות). בהתחלה לפני שנפגשנו עם אירית קיבלנו הצעה מהאולם וגם ממעצב הבית של האולם שנעו בין 5000 ל-20,000 שח.
ובלי הגזמה לא היו להם יותר מדי אופציות ומגוון כמו שקיבלנו מאירית בפחות כסף.
לפני הפגישה הבהרתי לאירית כמה כסף אנחנו רוצים להוציא פחות או יותר והיא אמרה שזה אפשרי, באנו להפגש איתה באולם הגאיה לראות עיצוב שהכינה באותו ערב שהיה יפה מאוד, ואז ישבנו במקום עם המחשב הנייד שלה היא הראתה לנו כל מני אופציות וביחד הרכבנו את מה שמתאים לנו.
היה מאוד חשוב לנו חופה עם אורות כריסמס כאלו ברקע ולאירית היה עיצוב שכזה, בכלל יכלנו לשחק עם כל האלמנטים של החופה שתתאים לרצונות שלנו והיא יצאה מהמם, כמו גם השביל לחופה.
באולם היו 32 שולחנות, כאשר קיבלנו 10 עם אגרטל שקוף וזר ליזיאנטוס עם שרך, 10 עם עצי סליקס לבנים והשאר עם ראנרים כסופים בתוספת עם הנרות שמספק האולם. כמו כן גם שני סידורי סייפנים על הבר, ואגרטלים קטנים עם ורדים וחלוקי נחל לקבלת פנים. היא גם דאגה לנו לשתי הסלסלות לששובניות עם עלי כותרת.
כשהגענו לאולם היא אמרה לי לדבר עם האחראי על התאורה שישנה אותה לצבע לבן שזה יותר מתאים לעיצוב, שהוא לא מוכן להקשיב לה, דיברתי איתו הוא החליף ואכן היה הרבה יותר יפה.
אירית תודה רבה על הכל, תרמת מאוד להצלחת האירוע שלנו!
אהבתי: אירית קשובה, מקצועית ועושה את העבודה כמו שצריך. היא כל הזמן היתה מאוד זמינה, גם חזרה למיילים תוך פחות מיום ותיקנה מה שצריך.
לא אהבתי: אין משהו שלא אהבתי, אלו רק טיפים קטנים.העסק צריך לשפר את אתר האינטרנט שלו, תמונה שווה אלף מילים, יש לה הרבה על הנייד שלה, אבל בעיצוב הנוכחי של האתר זה לא ברור ולא מוצלח לדעתי.נקודה אחרת למחשבה בלי קשר למעצבת - ילדים קטנים אוהבים לשחק עם קריסטלים תלויים. אם יש לכם ילדים בחתונה תבהירו להורים שלהם לפני האירוע שיחזיקו אותם בזמן הטקס שלא יעשו בלאגן. חבל שהכלה תכנס לכלא על רצח האחיין בן ה-2 ישר אחרי החתונה :)
אופוס - עיצוב אירועים