דף הבית   >   נותני השירות   >   תומר יקותיאל   >   חוות דעת של sarrytal

חוות דעת על תומר יקותיאל

sarrytal
מאכזב
בהחלט מתחת לכל ביקורת, וכל מילה מיותרת. בפגישתנו הראשונה- שהייתה אמורה להיערך כחצי שעה, ולא יותר- העברנו שעתיים בערך בהסבר מפורש על מה שאנחנו מחפשים. לא רצינו צילומי שדה או עתיקות או חוף ים- בקיצור לא משהו ג'נרי, אלא משהו שונה ומרגש. הסברנו שאנחנו רוצים מעורבות מלאה בעיצוב האלבום. הסברנו שחשובה לנו המשפחה ושיש לנו הרבה.כלום מהדברים הללו לא באו לידי ביטוי. צילומי החוץ היו בחוות אלנבי- שילוב של שדה ועתיקות. לגבי המשפחה- ישנם שני אחיינים מצידו של בעלי שלא זכו אפילו לתמונת סולו אחת לפני החתונה, והיינו צריכים לדלות אותם משלב מאוחר יותר של החתונה- דבר ששינה לחלוטין את אופי העמודים הרלבנטיים באלבום. והאלבום עוצב בלעדינו, תוך בחירת התמונות הכי גרועות שהיו במבחר, וכשביקשנו לערוך שינויים מהותיים, בהתאם למה שחשבנו שצריך להיות, הועברנו למעצבת חיצונית שהייתה מושלמת.לגבי התמונות- רובן היו בינוניות מינוס. אנחנו חושבים שזה התפקיד של הצלם להעיר לחתן שהוא חייב לשים ג'קט כי הוא לא נראה טוב בלי- במיוחד בצילומי החוץ. זה התפקיד של הצלם לראות שלא מצטלמים טוב מלמטה- ולהפסיק לצלם ככה. וכן הלאה.ואם לא די בכך- הרי כשהערנו על משהו, למרות נסיונות לשמור על שלוות נפש, התחלנו לשמוע השתפכויות לגבי הלקוחות האחרים שמרוצים ממה שהוא עושה, ושעד היום מתקשרים להודות לו....
אהבתי: צלם הווידאו שעימו הוא עבד היה מעולה.מעצבת האלבום הייתה תותחית, הבינה, הייתה סבלנית, ורצתה את המעורבות שלנו ביצירת האלבום.בערך חצי שנה אחרי וסיימנו הכל, וידאו, אלבום ותמונות מוגדלות.
לא אהבתי: את כמות הזמן שצריך להשקיע בכל שיחה איתו; את העובדה שבסופו של דבר לא הקשיבו לנו; שילמנו הרבה מאוד כסף והיו תגובות שהיו מתחת לכל ביקורת, כמו תחפשו את הגדלים של ההגדלות שאתם רוצים בעצמכם וכו'. את רובן המכריע של התמונות; את העובדה שאחרי החתונה אנחנו מוצאים את עצמנו מתחרטים על כך שבחרנו בו.
מחיר: 10,000
הערות לגבי המחיר: כולל אלבומים דיגיטליים להורים- יקר מדי ובהחלט לא שווה את זה