אל צביקה הגענו אחרי שראינו כמה תקליטנים והתאכזבנו מהם שהמחיר שהם רצו ל"דפוק לנו" רק כי החתונה שלנו היא ביום חמישי.
צביקה, המקסים לא הסתכל קודם כל התאריך שלנו, זה לא מעניין אותו, מעניין אותו לשמח אנשים בחתונה ולקבל תמורה בהתאם מה שמגיע לו ולא לפי איזה יום זה יוצא.
אחרי שעה מהפגישה איתו התקשרנו אליו כדי להגיד לו שאנחנו רוצים שהוא יהיה בחתונה שלנו.
חודש לפני החתונה הייתה פגישה מוזיקה קצרה ולאחריה שיגעתי אותו במיילים של איזה שיר אני רוצה פה ושם. והוא ענה במהירות ובאדיבות כל פעם. זה חשוב ספק סבלני כשיש כלה על קוצים במיוחד ימים בודיים לפני החתונה:)
ביום החתונה הוא כמובן הגיע לפני הזמן, מספיק זמן לפני כדי להתארגן ועשה שמח לכולם, לקהל הרוסי, לקהל הצעיר והוא גם ממש שם את כל השירים שאנחנו כזוג אוהבים בלי שנגיד לו לפני בפירוט יותר מידי של מי אני רוצה שיושמע. הוא קלט את הראש שלנו והסגנון שלנו וזה מה שעושה די.ג'י בעצם לדי.ג'י מקצועי....
אהבתי: לשמוע את השירים בקבלת הפנים שרציתי בגרסאות מיוחדות ומפתיעות. הוא יודע איך להשאיר אנשים ברחבה ולרקוד עד שהרגליים לא יכולות יותר. הערות לגבי המחיר: שווה מאוד ביחס לתמורה