אל רויטל הגעתי דרך המלצה של חברה, שגם סגרה איתה.
כבר בפגישה הראשונה ראיתי שמדובר באישה לבבית (מה שמאוד חשוב לי באדם שאני הולכת לבלות איתו כמה שעות ביום מלחיץ במיוחד...).
לפני שסגרתי באתי לאיפור ושיער ניסיון – היה לי מאוד חשוב לעשות ניסיון לפני שאני סוגרת איתה כי ידעתי בבירור איך אני רוצה להיראות ורציתי לוודא שאנחנו באותו הראש. את השיער היא סידרה לי בול כמו בתמונה שהבאתי. האיפור דרש יותר זמן, וביקשתי כמה שינויים, אבל היא המשיכה בסבלנות עד שהייתי מרוצה (בניסיון).
ביום עצמו הגעתי עם אחותי, כאשר בהמשך הגיעו גם אמי ושתי אחיות נוספות. רויטל דאגה להביא עוד מאפרת (דליה החביבה) כדי שכולנו נהיה מוכנות בזמן, ואולגה (העוזרת המקסימה שלה) דאגה לשיער שלהן (ועשתה עבודה מצוינת).
רויטל הייתה מקסימה, חייכנית, ומעל הכל – רגועה ומרגיעה. הייתי מאוד מרוצה מהתוצאה הסופית, ונהניתי בשעות אותן ביליתי במספרה שלה. האיפור והשיער נשארו במקום כל הערב, כמו ילדים טובים (חוץ מהאודם שדרש חידושון אחד ויחיד!) גם לאחר התפרעות על רחבת הריקודים, ונשיקות רבות שחולקו לבעלי (וגם לאורחים).
היחס החם והאישי לא מותיר בי ספק למי אפנה בפעם הבאה שארצה להסתפר :) המון תודה!
אהבתי: את היחס מכל הבנות לא אהבתי: אין דבר כזה! מחיר: 1,150 הערות לגבי המחיר: כולל ניסיון, ללא תוספות או נסיעות