דף הבית   >   נותני השירות   >   אורי שדה   >   חוות דעת של homiko

חוות דעת על אורי שדה

homiko
כתבתי עוד חוות דעת אחת
אני צלם בעצמי כך שבחתונה שלי הדבר שהכי התחבטתי בו הוא מי יצלם לי את החתונה...
קיבלתי המלצות על אורי מחבר (כשרון צילום בעצמו...) ואחרי שראינו ממש קצת צלמים נפגשנו עם אורי
אורי הוא בחור שקט אבל אל תתנו לשקט הזה לבלבל אתכם, הבחור לא מפסיק לעבוד ולצלם ובכשרון ענק. אחרי שראיתי קצת עבודות של אורי לא רק מחתונות, הסגנון של אורי מאוד מצא חן בעיניי וזה סגנון שאנימאוד מתחבר אליו - צילום דוקומנטרי. הבנתי שזה הבחור שחיפשתי. אז עכשיו הייתה לי את הבחורה שחיפשתי כל חיי ואת הבחור כל מה שנשאר לי זה להתחתן איתם.
החתונה הייתה הפקת טבע (מדהימה וכאב ראש לא קטן) אורי השתלב בצורה מדהימה , גם בזמן ההכנות דאג לעבוד איתנו ברגישות ובהומור. בארוע הבחור כמעט רואה ואינו נראה לפעמים חשבתי שהבחור עזב את הארוע אבל אחרי שראיתי את התמונות אני יכול לומר בוודאות שאורי רואה הכל ומצלם ברגישות ובהמון כישרון. הבחור יודע לעבוד עם אור בצורה מרשימה.
מזכיר שאני צלם בעצמי ולכן אני (הרבה) יותר ביקורתי בקטע של הצילום והייתי (היינו) מבסוטים בטרוף.
כייף לחוות את הארוע דרך עיניו של אורי וזאת חוויה שאני ממליץ לכם לא לפספס.

עם אורי עבד שחר רובין - עוד כישרון ענק שגם היה מקסים כל הערב ושניהם נשארו איתנו בכייף עד הסוף ויותר מזה.
אהבתי: את העבודה עם האור הקיים, הזוויות צילום המעניינות , את הבן אדם ואת הצלם שחר רובין שהגיע איתו :)
לא אהבתי: אין דבר כזה מה זה השאלות האלה?:)
הערות לגבי המחיר: שווה
אורי שדה