דף הבית   >   נותני השירות   >   ואדים מרגולין   >   חוות דעת של verb1

חוות דעת על ואדים מרגולין

verb1
כתבתי עוד חוות דעת אחת
בואו נתחיל בזה שאני ממליצה בלב שלם על ואדים מרגולין...
היה לי מזל גדול למצוא את שמלת הכלה המהממת שלי אצלו, שבועיים בלבד לפני החתונה!!!!!

מה שקרה זה שלא אהבתי את השמלה שעשיתי במקום אחר (בסופו של דבר היא נהפכה לשמלה לריקודים) והייתי בהיסטריה ובלחץ... שבועיים לפני החתונה ואין לי שמלה!!!
אחרי שהתאפסתי על עצמי, החלטתי בלית ברירה לחפש שמלה חדשה, לואדים הגעתי ממש במקרה ובמזל גדול.

הסטודיו של ואדים נמצא ברחוב שקט בת"א. בסטודיו אווירה נעימה ונינוחה, השמלות מסודרות בגלוי ואפשר להתרשם מהן די בקלות.
ואדים הוא אחד מאנשי המקצוע הכי מרשימים שנתקלתי בהם במהלך הארגונים- נחמד, אדיב, מנומס, וסופר מקצועי.
לואדים ניסיון של שנים בתחום, זה חשוב גם לגבי ההתאמה של השמלה לכלה- יש לו טביעת עין לגבי מה מתאים ויפה לך.. מדדתי מספר דגמים, וואדים אמר לי בנימוס ובמקצועיות מה מתאים ומחמיא לי ומה לא.
זה בדיוק מה שכלה צריכה, שיתאימו לה שמלה שתהלום את הנתונים שלה ולא מעצב שיגיד כן לכול גחמה של הכלה.

ואדים העניק יחס אישי לכול אורך התהליך- בכול הפעמים הייתי הכלה היחידה בסטודיו, ואדים הסביר שהוא מתכנן את הזמנים כך שלכול כלה יהיה את הזמן שלה, שמוקדש אך ורק לה.
האווירה בסטודיו רגועה מאוד, ואכן ואדים לא מלחיץ בזמן ומאוד סבלני, גם לגבי המדידות הראשונות של השמלות, וגם אחרי שבחרתי שמלה ובאתי למדידות.

הדגמים מקסימים, עדינים, מיוחדים, והמבחר גדול... התפירה ברמה גבוהה והבדים איכותיים.
גולת הכותרת זה המחירים- הם הוגנים ביותר!!!!!!!!!

לא ייאמן, אבל תוך פחות משבועיים הייתה לי שמלת כלה- בחרתי דגם מוכן ועליו נעשו התאמות. מההתחלה ואדים היה כנה איתי, ואמר לי שהזמן מספיק לו, אחרת הוא לא היה לוקח את העבודה הזאת. מקצועי כבר אמרתי ;) ?!
מאוד הרגיעה אותי הגישה הזאת, וסמכתי עליו ב-100 אחוז. הגעתי לעוד 2 מדידות, וכמה ימים לפני החתונה באתי לקחת את השמלה, שיצאה מאוד יפה ומחמיאה.
יש לציין שכלול במחיר גם הינומה (ההינומות שראיתי מהממות ביותר), חלק עליון לחופה ומגוון תכשיטים.
אהבתי: את יופייה של השמלה ואת זה שהיא התאימה לי בול, המחיר ההוגן, היחס האישי, האווירה בסטודיו, ואת ואדים עצמו- מעצב מאוד מאוד מקצועי ונעים הליכות
לא אהבתי: ניסיתי לחשוב אם היו דברים שפחות אהבתי, ובאמת שלא מצאתי.
ואדים מרגולין