דף הבית   >   נותני השירות   >   ארטיק   >   חוות דעת של itamarlazar

חוות דעת על ארטיק

itamarlazar
אשתי היפה ואני התחתנו לפני שבועיים ב 21/10/2011 בחוף נעורים בחבצלת השרון במקום שנקרא ארטיק ביום שישי בצהריים.
היו לנו 255 אורחים, מתוכם משהו כמו 100 צעירים וצעירות.
המקום הוא מתחם גדול ומסודר מאוד של מגרש חניה, מסעדה, חוף רחצה, בית ספר למקצועות הגלישה וכמובן גן אירועים.

לאוהבי ים כמונו ההתאהבות הייתה ממבט ראשון. סגרנו מייד למרות שזה המקום הראשון שראינו.

המקום פשוט, נקי, יפה, מאורגן ומסודר.
מנהל המקום, איתי יהלום והבעלים דבוש (שיום הנישואים שלו חל בחתונתנו) מקנים אווירה של רוגע ושלווה כל הזמן. למען האמת, כל הזמן הרגשנו שהם פשוט אוהבים אותנו ושמחים שאנחנו מתחתנים כאילו אנחנו חברים 20 שנה.

כל דבר שביקשנו מהאישור הקטן ביותר ועד הסעת אורחים עם מוגבלויות מהחנייה ועד גן האירועים קיבלנו בלי היסוס.

קיבלנו עזרה בתנאי התשלום (אנחנו החלטנו שאנחנו משלמים בעצמנו כל שקל ולכן כל עזרה הייתה חשובה), חזרו אלינו לכל שאלה (למרות שלא הטרדנו יותר מידי) מייד.

בקיצור, חוות דעתנו הכללית היא שהמקום אדיר, הייתי מתחתן שם ורק שם 200 פעם מחדש, החתונה שלנו הייתה מושלמת מבחינת הגן ואני ממליץ לכל מי שאוהב ים להתחתן בארטיק.

חשוב לי לציין שאנחנו החלטנו לערוך אירוע ללא רב והייתה לנו חופה אזרחית וגם פה נתקלנו בהבנה ובאהבה מצד כל הנוגעים בדבר ולא הרגשנו לרגע ששופטים אותנו או כל דבר כזה. בנוסף הקייטרינג היה כשר כך שגם הקהל הדתי אצלנו נהנה מאוד.

למי שמתחתן בלילה מומלץ לדאוג לתאורה על הים מפני שהוא מדהים, הגן ממש 10 מטרים מהים.
אהבתי: את השילוב של המקום בין פשוט וצנוע להכי יפה בעולם.אהבתי במיוחד את איתי יהלום שבאמת הרגשתי כאילו הוא אוהב אותנו והוא חבר של המשפחה מאז ומעולם.אהבתי במיוחד את הקייטרינג (ביקורת נפרדת כי גם זה סיפור אהבה) שהיה מעולה. אני בתור חתן אכלתי כל הזמן כי פשוט היה חבל לפספס, האורחים שלי שחלק לא קטן מהם עובדים במסעדת קלואליס, נהנו מהדג ועד הבשר וכמובן שיתר האורחים הזילו ריר על הקינוחים שהיו פרווה אבל באמת באמת באמת מעולים.חשוב לי לציין שכאשר מתחתנים בשישי בצהריים אין ממש חדר חתן כלה מסודר אבל איתי ודבוש דואגים גם לזה, מפנים את המשרד האישי שלהם עבור הזוג וגם זה נפתר על הצד הכי טוב שאפשר. שוב, פשוט אוהבים את המתחתנים.בקיצור, כמו שאמרתי. חתונה מושלמת מבחינתי, הייתי עושה את החתונה שלי שם ורק שם עוד 200 פעם ועוד לא נגענו בדבר חשוב מאוד שאהבתי במיוחד:המחיר!! שפוי מאוד, מתאים לרוח התקופה של צדק חברתי. חברים עשינו חתונה מטורפת, יפה, מכובדת, טעימה, שתזכר לעד במחיר שפוי והוגן אחרי שטלפון עברנו על 20 גני אירועים.
לא אהבתי: לא אהבתי את העובדה שנגמר ולא יהיה עוד פעם:(
מחיר: 295
הערות לגבי המחיר: המחיר כולל קייטרינג חבילה בסיסית, כוסות, שירותי בר חוץ יקר, עיצוב בסיסי, רכב שירות, חנייה לאורחים ופינות זולה על החוף. המחיר משתנה אם מוסיפים: אוהל גשם, טיפ למלצרים, שדרוג המנות, חבילות עיצוב, מאווררים, וכו'.
ארטיק
2.0K