דף הבית   >   נותני השירות   >   אריאל אריכא | צלם   >   חוות דעת של lital_m1

חוות דעת על אריאל אריכא | צלם

lital_m1
האמת שאין יותר מדי מה להוסיף מעבר לכל המחמאות שנאמרו על אריאל, אבל רק אוסיף ואומר שבחירת צלם הייתה מבחינתי החלק המכריע של האירוע, כי אחרי כל שאר הספקים שחולפים עם סיום יום החתונה - התמונות נשארות, ומה שחשוב הוא שהתמונות יספרו את הסיפור.
וזאת הגדולה האמיתית של אריאל - הוא יודע לספר את הסיפור הייחודי של כל אירוע (בצורה טובה יותר אפילו ממה שזכרנו אותו בעצמנו). אריאל הוא לא "עוד צלם חתונות" אלא אומן ממש, שמשקיע מחשבה בתמונות כאילו מדובר לפחות בחתונה שלו עצמו. אין פרט שנשמט מעיניו והוא יוצא מגדרו כדי שתצא התוצאה המוצלחת ביותר (וזה כולל גם עבודה על התמונות לאחר צילומן בפועל).
אני חושבת שהמחמאה הכי גדולה היא שאנשים שאני לא מכירה מתפעלים מהתמונות כאילו מדובר לפחות בקרבת משפחה מדרגה ראשונה, ואם יורשה לי - בתמונות אני לא יוצאת פוטוגנית במיוחד בדר"כ (אבל אריאל יודע למצוא את הנקודות החזקות בכל אחד).
אסור גם לשכוח את הצוות המדהים שאריאל עובד איתו: ליאת אלדר הצלמת המוכשרת וטל צלם הוידאו המקסים, שביחד יצרו עבורנו את תיעוד האירוע בצורה מושלמת (מעבר לזה שהם אנשים מדהימים ופשוט כיף להעביר איתם יום שלם - שזה הכי חשוב ביום כזה לחוץ ועמוס).
תודה לכם על יום מושלם!
אהבתי: את זה שאריאל תימני ;) (הוא כזה קורע שאין דברים כאלה!). ואת הצוות שאיתו: ליאת וטל. מוכשרים אחד אחד.
לא אהבתי: לבחור 300 תמונות כשכל תמונה יותר יפה מהשנייה.
הערות לגבי המחיר: שווה יותר. המחיר מפורט באתר שלו.
אריאל אריכא | צלם
השאירו פרטים ונחזור אליכם: