אתי מקסימה!!! אתי הכינה את שתי אחיותי לחתונה כך שלא הייתה לי ולו התלבטות קלה לפני שסגרתי איתה. איפור הניסיון היה מחמיא מאוד וביום החתונה, המראה הכולל היה מהמם!! במהלך יום ההכנות אתי הרגיעה וסייעה בכל הדברים הדרושים, חוש ההומור שלה, הקסם והעבודה המקצועית והיעילה שלה הפכו את היום הלא קל ליום קסום. אתי ניצחה ביד רמה על כלל הסידורים והדברים הדרושים ואף דאגה שאני אוכל, אשתה ואהיה מוכנה בצורה הטובה ביותר לחתונה. אתי הייתה אמורה לאפר אותי, את אחותי וחברה נוספת, במהלך היום הצטרפה חברה נוספת וביקשה גם היא איפור. אתי כמובן נרתמה למשימה ועשתה עבודה מדהימה, תוך שהיא משקיעה בחברותי הטובות ובאחותי לא פחות תשומת לב משהיא משקיעה בי, דבר שהיה חשוב לי מאוד. בסוף היום אתי גם הלבישה אותי, מבלי להסתבך יותר מידי עם השמלה (כזו עם מחוך ולא מעט חוטים ושרוכים שמיקומם הנכון עד היום לא ברור לי) כאמור, השיער יצא יפה יותר ממה שיכלתי לדמיין והאיפור יצר מדהים, כל הערב קיבלתי מחמאות על המראה הכללי והכל בזכות אתי. מעבר לעבודה המקצועית, אתי היא אישה מדהימה, חמה ומלאת חיים וחוש הומור- כל הדברים שכלה צריכה ביום חתונתה. אין לי מילים להודות לאתי על העבודה המקצועית ועל החוויה המצויינת שעברה עלי, די לציין כי אתי הפכה להיות חלק בלתי נפרד מהשמחות אצלי במשפחה, לאורך השנים, ואני מאושרת על הבחירה שעשיתי.
אתי- אנחנו מתות עליך! ...
אהבתי: את אתי- מ-ד-ה-י-מ-ה!! לא אהבתי: כלום. הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל בשביל החוויה המדהימה