דף הבית   >   נותני השירות   >   אגדת דשא   >   חוות דעת של אלון ורחלי

חוות דעת על אגדת דשא

אלון ורחלי
טוב
התחתנו ב"אגדת דשא באחוזה" ב- 13.7.2011.
אחרי חיפושים באזור השרון (שהיו יקרים למדי, ומעט פלצניים לטעמנו), עלינו מעט צפונה לכיוון אזור חדרה, וגילינו מקום יפהפה וקסום, המשרה אווירה מאד רומנטית וחמה - "אגדת דשא". אני ואשתי מייד התאהבנו במקום: הגן מקסים וחמים, האולם יפהפה, חדיש, ובמיוחד - הצוות כולו קיבל אותנו בזרועות חמות, ביחס אנושי מאד וחם, ובהפגנת אכפתיות והקשבה לצרכינו לכל אורך הדרך. אמנם היו לנו השגות כאלו ואחרות על רמת הטיפוח של הגן, בהיבט תחזוקה שוטפת ונקיון, אך באופן כללי, גם כשיש הערות - הצוות מאד מאד קשוב וכפתי, וממלא אחר בקשות הזוג. המחיר שסגרנו היה הוגן וטוב, ולא לקחנו את החבילה המוצעת במלואה (די ג'יי, אירוח באחוזה לאלר ליל הכלולות וכו'), אלא רק נעזרנו בטיפ לגבי מעצב הבית שאיתו אכן עבדנו (אהרון תם - שושן צחור - נפלא !!! ראו המלצה בנפרד בשושן צחור),וכן כללנו בחבילה מצומצמת את שירותי התאורה וההגברה של לייטויז'ן (שהיו בינוניים פלוס), ואת שירותי הבר של ג'וי-בר כולל בר-חוץ (מצוין !!!).
רצינו לציין במיוחד במיוחד שני אנשים שהותירו בנו רושם אדיר באופן אישי: ראשית - תומר המרוב, מנהל האירועים של אגדת דשא. האיש הוא תותח-על במלוא מובן המילה - הרוגע שלו, הביטחון שהוא משרה לכל אורך הדרך, המיומנות בפיתרון כל בעיה, שמחת-החיים וחדוות העבודה הממש מדבקת שלו, ומעל הכל - האופן שבו תומר "מנהל את התזמורת" בערב החתונה - אין איש (כולל הצלם והדי ג'יי) שלא התפעל מהיכולת הוירטואוזית של תומר בניהול הארוע לתפארת. שנינו פשוט התאהבנו בו מהרגע הראשון, ונהנינו לעבוד איתו בכל פגישה ופגישה (גם כשלעתים מעטות היו ויכוחים מקצועיים).
שנית - ירון השף - ירון נכנס למערכת לאחר שחתמנו את החוזה עם "אגדת דשא", וייאמר לזכותו שהוא פשוט הרים מעלה מעלה את כל רמת האוכל המוגש בכמה רמות !!! (בטעימות הראשוניות, האוכל היה טוב, אך כשירון הגיע האוכל הפך למעולההההה !!!!!!!).
ירון, מעבר לכישרון הנפלא בהכנת האוכל הרשים אותנו ביותר בפגישה שבה ישבנו איתו לבניית התפריט הסופי של הארוע, לאחר מספר טעימות במקום. ירון, בסבלנות אין-קץ הסביר לנו כל דבר, ייעץ לנו במקומות שבהם התלבטנו, היה קשוב לכל הצרכים שלנו, ובמיוחד סייע לנו רבות לגבי בקשות אישיות שנגעו לרמת הכשרות הגבוהה לה נדרשנו עבור חלק מציבור האורחים, תוך מתן ייעוץ טלפוני (לנייד האישי), הסברים מפורטים וסבלניים, ונעימות וחביבות אינסופית. בארוע עצמו, האורחים היו מאד מאד מרוצים מרמת האוכל, וציינו זאת בפנינו גם הרבה לאחר האירוע.
לסיכום: המקום עצמו נפלא וקסום, נדרש מדי פעם לחדד דברים עם בעלי המקום, ולעמוד על שלכם בעניינים מסויימים, אך באופן כללי - היה לנו לעונג לעבוד עם כל הצוות (עפרה, תומר, אריאלה, שרון, אביב מהטעימות וכל מי ששכחתי עימו הסליחה), ובמיוחד היינו מרוצים מהערב עצמו שהיה מתוקתק ויפהפה, מה גם שהיה ארוע די גדול (520 אורחים).
ממליצים מאד על "אגדת דשא", כמקום חמים רומנטי ויפהפה להתחתן בו, במחיר הוגן, ובמיקום מאד נוח יחסית (גישה טובה מכבישים 2,4 ו-6) למגיעים מאזור המרכז והצפון.
אהבתי: את ההרגשה הקסומה בגן הארועים, ואת הלבביות של הצוות במקום, את תומר מנהל הארועים התותח ואת ירון השף.
לא אהבתי: שלעתים נדרש קצת "לכוון" את הצוות ליתר הקפדה על טיפוח ונקיון (אך לבסוף הכל היה בסדר גמור).
אגדת דשא
השאירו פרטים ונחזור אליכם: