דף הבית   >   נותני השירות   >   לרקוד מהלב   >   חוות דעת של varda25

חוות דעת על לרקוד מהלב

varda25
לסטודיו "לרקוד מהלב" הגעתי דרך ההמלצות באתר זה וזו היתה הבחירה המושלמת ביותר לחתונה!!!
בהתחלה הלכנו לסטודיו כדי ללמד את בן זוגי קצת לזוז. לא היה לו מושג קלוש בריקוד ורציתי שהסלואו שלנו בחתונה יהיה זורם ויפה לעין. על הדרך רצינו גם ללמוד דברים חדשים ולהנות אחד מחברת השני.
שם פגשנו את יאנה המדהימה- רקדנית ומורה לריקוד ובן אדם נהדר. לאורך כל השיעורים היתה אדיבה, קשובה, סובלנית, מבינה (כן כן, כשרוקדים יחד יש מריבות קטנות...), מקצועית ואיכפתית.
יאנה יצרה ריקוד סלואו עם כוראוגרפיה שבן זוגי הצליח לבצע בצורה מקסימה. לצערי ולצערה של יאנה, בן זוגי שינה את דעתו ופרש מהריקוד... למרות זאת, יאנה הצליחה ללמד אותו לנוע ולזכור תנועות של סלואו כי בערב החתונה הוא רקד איתי בצורה כל כך יפה, קלאסית וזורמת- דבר שלא היה קורה בלי יאנה!!!
אני לא ויתרתי כל כך בקלות מכיוון שבעברי הייתי רקדנית. יאנה מיד הכינה בשבילי כוראוגרפיה לריקוד דאנס- פופ. היא צירפה מורה אחרת- סיון המקסימה שלימדה אותי היפ-הופ ושתיהן יחד יצרו למעני ריקוד קצבי ומקפיץ. שתיהן התחשבו בבעיות הברכיים שלי ובסגנון והמראה שאני רוצה שהריקוד יהיה. היה לי כיף ותענוג בלתי רגיל להגיע לסטודיו ולהכין ריקוד הפתעה לבן זוגי ולאורחים בכלל!!! ללא ספק, יאנה הצליחה לעורר אצלי אהבה ישנה- הריקוד. מנהלת הסטודיו- שרון המקסימה הסכימה "לוותר" על יאנה וסיון בערב חתונתי בכדי לרקוד כמלוות בריקוד שלי. זו היתה חוויה מדהימה!!! יאנה וסיון באו בזמן, עשינו חזרה, הכל היה מאד מקצועי אך יחד עם זאת באוירה של חברות וכיף. אין לי מילים לתאר אילו מחמאות קיבלתי על הריקוד.יאנה וסיון דאגו שהריקוד יצא מושלם ושארגיש נהדר תחת אור הזרקורים!!!
שתיהן נשארו אחרי הריקוד ושמחו איתי בחתונה.
אין ספק שזהו שילוב של מקצועיות, כשרון ויכולת מדהימה ליצור תחושה נינוחה וחברית שיצרה יאנה לאורך כל תקופת האימונים בסטודיו. היא ממש נתנה את כל כולה למעננו כמורה לריקוד, כרקדנית וכאדם איכפתי.
לסיכום, ממליצה בלב שלם ומלא אהבה לכל זוג שמתחתן שרוצה להכין ריקוד לחתונה או אפילו כלה עם חברות שרוצה להפתיע בחתונה. מובטחת מקצועיות, איכפתיות, כשרון ויצירתיות!!!
אהבתי: מקצועיות, כשרון, יצירתיות, אכפתיות וסבלנות, גמישות בשעות ותחושה שאנחנו תמיד מוזמנים!!!
לרקוד מהלב