דף הבית   >   נותני השירות   >   הבוסתן - גן לאירועים בכפר   >   חוות דעת של עמית וויקי

חוות דעת על הבוסתן - גן לאירועים בכפר

עמית וויקי
אין מקומות יפים כאלה. גן עדן. מראש חיפשנו גן אירועים. המקום הראשון שראינו היה הבוסתן. אחריו, מקומות אחרים נראו עלובים. לסגור על הבוסתן הייתה אחת ההחלטות המהירות שקיבלנו. בדרך לשם עם ההורים לא הפסקנו לשמוע כמה אנחנו פזיזים ולא רציניים. כשהרגל שלנו דרכה במקום הם נאלמו ואחרי כמה שניות כשהתעשתו אמרו לנו שאנחנו חייבים לסגור שם.
אי אפשר לתאר במילים את היופי של הבוסתן אז אין טעם לנסות אפילו. רק נציין שבנוי בצורה מושלמת. כל כך נעים להיות שם. כל כך מרווח ויחד עם זאת חמים ואינטימי. מן יער קטן ומקסים.
האנשים שמנהלים את הבוסתן, יהודה ועיסא הם בני אדם ישרים. מרגיש כיף, מרגיע ובטוח לעבוד מול כאלה. ציון, שותפו של יהודה הוא אחד האנשים הנעימים שהכרנו. קשוב, איכפתי, סבלני וכנה. תענוג לדבר איתו.
פלוס מאוד גדול של המקום הוא שאין צורך להתעסק בעיצוב שלו ושל החופה. אין צורך להוסיף כלום. האוכל של ליאב קייטרינג גם הוא יוצא דופן. קיבלנו מלא מחמאות.האוכל הכי טוב שאכלנו אי פעם בחתונה הייתה אחת הנפוצות. אני, בחתונה שלי, עזבתי הכל ופשוט טרפתי סטייקים.
ניב, מנהלת האירוע הייתה מדהימה!!! המלצרים חרוצים ומקצועיים,שירות של מסעדת יוקרה. והכל פשוט מתקתק. החתונה הייתה ביום קר יחסית ובבוסתן הרגיש שמזג האוויר מושלם. ממש בהזמנה. אומרים שהאירוע שלנו היה מעולה. אני חושב שאנחנו חייבים כמעט הכל למקום עצמו. תודה רבה! עמית וויקי.
אהבתי: את המקום. אין דברים כאלה.
לא אהבתי: מינימום 300 איש וחוסר ההתגמשות בנושא. לא הרגשנו שהמקום לקח אחריות על בעיה רצינית שהייתה עם החברה (אינקוגניטו) שאחראית באופן בלעדי על הגברה ותאורה במקום.
מחיר: 251
הערות לגבי המחיר: עם שדרוג לסטייק. יקר אבל שווה.
השאירו פרטים ונחזור אליכם:
דברו איתי