היה לנו קשה למצוא מקום כי החתונה שלנו הייתה יחסית קטנה - 200 איש בפעם הראשונה שהגענו לבית הלורדים ניפגשנו עם איש מכירות שאפילו לא הכניס אותנו למשרד ואמא שהם לא עושים אירועים קטנים. לא יודעת למה חזרנו לשם שוב ואז ניפגשנו עם תמי המדהימה! שהסבירה לנו שבארוע קטן נצטרך להוסיף סכום מסויים בכדי לכסות את ההפרש בין מספר המוזמנים שלנו למספר המינימום של בית הלורדים. העבודה מול תמי היתה מעולה, היא תמיד זמינה ועם חיוך לכל שאלה ובקשה. בחודש שלפני החתונה הגענו לבית הלורדים לפחות פעמיים בשבוע ותמיד קיבלו אותנו עם חיוך. במהלך סגירת החוזה ישבנו גם עם רוני אחד מבעלי המקום אשר היה גם הוא מאוד נחמד, הוא בא לקראתנו בבקשות שונת ומשונות שלנו ושל ההורים למרות מספר המוזמנים הקטן שלנו. אנחנו התחתנו בספטמבר, אז הכל פתוח בבית הלורדים ובכל זאת לא היה חם נורא, יש המון מאווררים. (אולי אפשר לתגבר את המאווררים של רחבת הריקודים)
הקיטרינג של בית הלורדים היה מעולה! בטעימות היה מאוד טעים וגם באירוע, או לפחות ככה שמענו מהאורחים...
צוות הבר (גם הוא שייך למקום) היו מאוד נחמדים ושמחים במהלך החתונה. (ובסוף הערב אפילו קיבלנו מהם מתנה)
אהבתי: את תמי, ואת ההענות לכל בקשה שלנוהמחיר היה הנמוך ביותר באזור