קיבלנו המלצה על לילך מהמקום בו התחתנו ה - WHITE . פגשנו אותה ומהר מאוד הבנו שהיא באותו הראש שלנו, הייתה לנו הרגשה טובה לגביה וסגרנו איתה באותו הרגע. בהמלצתה של לילך בשלב חלוקת ההזמנות הוספנו פתק בו אנו נותנים לאורחים שלנו אופציה לבחור שיר שהם מעוניינים לשמוע בחתונתנו. הרעיון עבד מעולה, האורחים התלהבו והגיבו בשמחה קיבלנו מבחר שירים מעניינים הן לקבלת פנים והן לריקודים. בפגישה הנוספת עם לילך כשבוע לפני החתונה עברנו על רשימת השירים המבוקשים, על הקהל שלנו ועל האווירה שאנחנו רוצים והיא התחשבה בכל בקשותינו. הסיבות שאנחנו יודעים שלילך עשתה עבודה נהדרת הן: 1. מילת המפתח שחזרה על עצמה בכל התגובות מהאורחים שלנו שהיה ארוע שמח וכיף 2. רחבת הריקודים הייתה מלאה כל הזמן עד הרגע האחרון (שכבר אני לא עמדתי על הרגליים)
בנוסף קיבלנו מתנה כייפית - דיסק עם כל השירים שביקשנו ואנחנו כבר נהנים ממנו
ממליצים בחום !!!!!...
אהבתי: כשהתחלנו לחפש די גי שמענו על הרבה די ג'יים שמאוד נחמדים בפגישות ומסכימים לכל הבקשות של הזוג ובפועל כשמגיע האירוע הם עושים מה שהם רוצים אני יכולה לומר בוודאות שלמרות שם נתנו לה יד חופשית היא מילאה את כל בקשותינו (אפילו המוזרות) ואף שמרה על אותו הסגנון המוזיקלי בשאר הזמן מחיר: 6,000 הערות לגבי המחיר: מחיר במסגרת העיסקה עם האולם