בהחלט הבחירה שאנחנו הכי מרוצים ממנה! לא יודעת מאיפה להתחיל! הבן אדם פשוט תותח! בתחילת יום הצילומים הוא נכנס מלא באנרגיות,חיוכים ומחמאות. ישר כל הלחץ שלי ירד. אני לא אוהבת להיות במרכז תשומת הלב ומצלמות מאוד מלחיצות אותי. ליאור גרם לי להנות מהיום הזה! במהלך כל הצילומים כמעט ולא הרגשנו אותו, הוא וצלם הוידיאו שלו עשו הכל כדי להוציא תמונות מדהימות. הם נשכבו על הרצפה, סחבו אותי מעל קוצים והכי חשוב תמיד הצחיקו. כשהגיע תורם של ההורים להצתלם ליאור דאג להצחיק אותם,לכוון אותם והעלים את כל הלחץ והמתח שהיו באוויר. במהלך החופה הם עשו הכל כדי לא להפריע לקהל והיו כמעט בלתי נראים. הם היו חלק מהארוע, הסתובבו בין האורחים, רקדו, נהנו וצילמו כל רגע! החתונה נמשכה עד 3 וחצי בלילה והם נשארו עד סוף הארוע! למרות שניגשתי מס' פעמים לליאור ואמרתי שמבחינתי הוא יכול ללכת הוא התעקש להשאר עד הסוף! המוצר המוגמר שקיבלנו הוא ברמה הגבוהה ביותר! תמונות מקצועיות, מחמיאות ומעניינות. האלבום נקי ולא קיטשי. הוידיאו ערוך ומצולם בצורה שלא תראו אצל כל צלם.
אני ממליצה בחום לכולם ללכת ולפגוש את ליאור! ליאור-שוב תודה על יום מדהים! על אנרגיות מטורפות! אוהבים אותך-סשה ודימיאן!
אהבתי: את זה שניכר עליו ועל צלם הוידיאו שהם באמת אוהבים את העבודה שהם עושים. באים ליום צילום ''בכל הכח''.את האנושיות והאכפתיות-אין הרבה אנשים כאלה בתעשיה הזאת! מחיר: 8,500 הערות לגבי המחיר: הנחה לתקופת העומר