הדבר הכי חשוב שכולם בטח רוצים לדעת- חוסכים המון כסף! כשהגענו לאיזיווד (דרך האתר הזה) היינו קצת סקפטים ולא סגורים עליהם אבל כבר בפגישה הראשונה עם עמית הבנו שהם מתאימים הכל לנו ולתקציב שנקבנו בו כך שאנחנו לא צריכים לרוץ יותר מדי. נתחיל מהאולם- לפני איזיווד רצינו אולם באיזור אור יהודה כי הוא מוכר למשפחה, עמית ישר אמר לנו שזוג צעיר צריך אולם צעיר והכיר לנו את האולם שהתחתנו בו בהרצליה, פשוט מקום פצצה, צעיר, מדהים ביפיו,התאים לתקציב ולטעמינו כמובן. המשכנו עם רותם המתוקה לנותני השירות, שגם שם היא קלעה בדיוק לטעמינו וסגרנו עם הספקים הטובים ביותר. לסיכום, איזיווד פשוט יודעים את העבודה, מקצועים וכמובן שמקסימים, תודה!
הייתי ממליצה לקחת את החבילה העיקרית- אולם, צלם ודי ג'יי, כל השאר אפשר למצוא לבד זול יותר למי שיש כח לחפש......
אהבתי: את היחס שנתן לנו להרגיש שאנחנו הכי חשובים למרות שהיו הרבה זוגות כמונו.את עמית המקסים שענה לשיחותינו יום וליל ועשה זאת באהבה והבנה.את רותם המקסימה שהייתה קשובה לנו וכל הזמן שאלה אם הכל בסדר. הערות לגבי המחיר: פשוט מחיר של חורף בקיץ