דף הבית   >   נותני השירות   >   אינפיניטי אין סוף מוסיקה - infinity   >   חוות דעת של dondey

חוות דעת על אינפיניטי אין סוף מוסיקה - infinity

dondey
גם פה אני מוסיף על חוות הדעת שאשתי היפה כתבה.

אני מלא שבחים למיקי, הוא אדם מקסים ונעים, בעל ידע מעמיק בסגנונות מוזיקה רבים, איש מקצוע אמיתי, יודע להלהיב את הקהל, ומאוד אכפת לו שהאירוע יהיה מוצלח. רואים שמיקי אוהב מוזיקה ואוהב את מה שהוא עושה, וזה נכס שלא יסולא בפז להצלחת האירוע, הוא פשוט נתן לנו ולאירוע שלנו את הנשמה.

כאוהבי מוזיקה, תקליטן זה הספק שהיה לנו הכי חשוב, אבל גם הספק ממנו הכי חששנו מכיוון שבעינינו הצלחת האירוע תלויה בו, ומכיוון שלהבדיל מצלם או קייטרינג, פה אי אפשר לראות אלבום או לטעום מנה. ראינו מספר תקליטנים שהיתה לנו כימיה איתם ועשו עלינו רושם טוב, אבל אחרי הפגישה עם מיקי היה ברור לנו שהוא האדם המתאים בשבילנו.

לפגישת ההכנה אצל מיקי הגענו עם רשימת שירים מטורפת ובלתי אפשרית, שנעה ממוזיקת עולם, דרך שנות השמונים, רוק אלטרנטיבי, ועד גואה טראנס. מיקי ישב איתנו במשך 3 שעות ועשה לנו סדר ברשימה, מה כדאי מתי, מה לדעתו יעלה אנשים לרחבה ומה יוריד אותם, והוא צדק בכל מה שהוא חזה.

באירוע עצמו התלהבנו לשמוע את המוזיקה שביקשנו מקבלת הפנים ועד 2 בבוקר, כשמיקי תמיד יודע מה לנגן הלאה כדי להעלות עוד ועוד את האנרגיות של הקהל. מיקי הציל אותנו כשראה שאנחנו באאוט במהלך האוכל, ובא אלינו ביוזמתו כדי לתזמן את תחילת הריקוד, ובנוסף טרח לתדרך את הצלמים על הריקוד הראשון המיוחד שלנו, דבר שאנחנו שכחנו לעשות.

מיקי ידע להרים חזרה את הרחבה גם אחרי שיר שהוריד קהל מהרחבה (השיר היה רעיון שלנו, והוא הזהיר אותנו שיהיה סיכון), וכשביקשתי לעבור לטראנסים הוא ידע לייעץ לי בצדק שמבחינת הקהל על הרחבה זה עוד לא הזמן המתאים. מיקי המשיך לנגן לנו מוזיקה בהתלהבות גם כשנשארנו 4 אנשים על הרחבה, ועמד בהבטחה שלו לא להפסיק עד שאנחנו נבקש ממנו.

לסיכום, לא יכולנו לבקש תקליטן טוב ומתאים יותר לחתונה שלנו. הרחבה היתה שמחה ומלאה למרות שלבקשתנו לא היתה בכלל מוזיקה מזרחית, המוזיקה היתה מעולה בלי שום שיר חתונות בנאלי וטחון, וכל הבקשות שלנו מולאו. דוז פווה!!

מומלץ בחום מכל הלב, לדעתנו ולדעת המוזמנים הרבים שפרגנו לנו על התקליטן ועל המוזיקה.
אהבתי: איש מקצוע, נותן את כולו להצלחת האירוע, קורא נפלא את הקהל, אכפתי, כיף לעבוד איתו
לא אהבתי: הכל היה פשוט פיקס, אין לי שום מילה רעה לומר
מחיר: 5,250