במילה, זוועתי. אבל אני אשכנזי. באתי עם ארוסתי לבדוק את המקום כי אבי מכיר בן אדם שהמליץ לו על המקום.
המקום בנוי כקומפלקס ענקי המפעיל שלושה (כן, שלושה!) אולמות חתונה בו זמנית ולא, ממש לא חשבו על הפרדה אקוסטית, אסטטית, חנייתית או שום דבר. המקום פשוט מהווה מפעל חתונות. בתור חוות הדעת הראשונה שאני כותב על מקום שביקרתי, יצאתי משם בריצה.
אני מבין שיש את אלו שרוצים להתחתן כאילו היו במועדון אבל אני כנראה לא. יש תאורה ומסכים מפה ועד הודעה חדשה ואין סיכוי לשנות שום דבר - כמו שהם בנו את המקום, ככה אתם תתחתנו בו.
כניסה ראשית אחת לכל שלושת האולמות עם שלט אלקטרוני שכביכול אמור להפריד בין כיווני הכניסה השונים - אני די בספק כמה אפשר באמת לקלוט זאת בהגעה של אלפי אנשים לאולמות אבל לכו תדעו.
בכל מקרה, לא מתאים למי שמחפש גן ומקום שראוי לחופה (בעיניי..) מתאים מאוד למי שחי את חייו ממסיבה למסיבה והחתונה שלו היא רק עוד אחת כזאת....
אהבתי: שום דבר. ממש לא הצלחתי וניסיתי. באמת. טוב נו יש גישה "קלה" בין האולמות. אבל זהו. לא אהבתי: הכל. בעיקר - שלושת החתונות בו זמנית והעובדה שאני מוציא כמה עשרות אלפי שקלים על המועדון הזה. מחיר: 210 הערות לגבי המחיר: זה מה שניתן לנו בשיחה הראשונה.