דף הבית   >   נותני השירות   >   הבוסתן - גן לאירועים בכפר   >   חוות דעת של regevb

חוות דעת על הבוסתן - גן לאירועים בכפר

regevb
הבוסתן הוא המקום היפה ביותר לחתונה שראיתי! ללא ספק, לא יכולנו לעשות בחירה מוצלחת יותר. תודות לאיסא המקסים, שיש לו פשוט ידיים ירוקות, הכל ירוק ומטופח בסגנון ירושלמי נעים. החופה היא חופת גפנים וכל הבוסתן מלא בעצי פרי כמו תאנים ורימונים ופרחים. פשוט גן עדן! זה בדיוק מה שחיפשנו, גן טבעי ולא מצועצע. כשראינו את הבוסתן מיד ידענו שאנחנו רוצים להתחתן שם. האזור של האוכל מחולק לשלוש טרסות מה שמאפשר לשים את החבר'ה צמוד לרחבה ואת האורחים המבוגרים למעלה, רחוק מהמוזיקה החזקה באווירה רגועה. אני יודעת שאצלנו העריכו את העובדה הזאת מאוד. החתונה הייתה יפהפיה ולא מפסיקים להחמיא לנו על המקום המקסים והאוכל המעולה. אפילו מבחינת מזג-האוויר, זה אחד האזורים היחידים שאפשר להתחתן בו בחוץ בקיץ ולסמוך על זה שיהיה נעים. הגן מלא פינות חמד שאיפשר לאמהות מניקות למצוא פינה שקטה, לילדים לשחק וגם להירדם בשקט בזמן שההורים שלהם רוקדים ברחבה.
המקום עובד עם ליאב קייטרינג. האוכל מעולה והיחס מקצועי. יש מבחר אדיר של מנות פתיחה ועיקריות ככה שממש אפשר לרצות את כולם. לא מפסיקים להחמיא לנו על הבחירה. מומלץ בחום!
אהבתי: את המקום המקסים, האוכל המעולה והמקצועיות .
לא אהבתי: שבמקום אפשר להשמיע מוזיקה רק עד 1 (למרות שזה נתן לנו הזדמנות לשבת עם החברים הקרובים עם גיטרות אחרי האירוע באווירה קצת יותר אינטימית והיה ממש כיף)
מחיר: 255
הערות לגבי המחיר: לאדם. כולל שדרוגים לתוספת בשר משובח ולא כולל אלכוהול.
השאירו פרטים ונחזור אליכם:
דברו איתי