שלום,
מאיפה אתחיל לתאר את החוויה הכול כך איכותית שעברתי עם מורן כמאפרת ומסדרת שיער שלי ושל המלוות שלי ביום החתונה שלי...?
אולי מהמקצועיות? מורן הגיעה בדיוק בזמן שנקבע, עם מזוודה ענקית של איפור איכותי ומקצועי ("אני אישית מעדיפה את MAC..."), וחיוך מקסים. זה למרות שאני גרה בקומה רביעית בלי מעלית. חישוב הזמנים שלה ומספר האסיסטנטיות הדרוש לפי מספר המלוות היה מדויק להפליא, והכל תקתק כמו בהפקה מקצועית.
אולי מהכישרון? כבר באיפור הניסיון הרגשתי שאני בידיים טובות. מורן, המורגלת לאפר דוגמניות ולהוציא מהן את המיטב - ידעה בדיוק לכוון אותי אל המראה הנכון לי, ובאותה נשימה גם הייתה כל כך קשובה לטעם שלי ולסגנון שחיפשתי. מיותר לציין שברגע האמת התוצר הסופי היה מ-ו-ש-ל-ם, היא מכירה את כל הטריקים, וכל משיכה שלה מדויקת ומסוגננת... היא גרמה לי להרגיש כמו סופר מודל!
אבל עזבו את כל , את כל זה אתן יודעות לבד כשאתן מסתכלות בתיק העבודות שלה. הכי חשוב זה מי זו שמלווה אותך בכמה השעות האלו, של הארגונים ההתכוננות, ההתרגשות והציפייה - לפני שהמיועד בא לאסוף אותך לערב קסום כל-כך.. מורן היא בדיוק האדם שאת רוצה אתך שם. היא רגועה ומרגיעה, היא רומנטית ומאמינה באהבה ללא גבולות. היא קשובה, מחמיאה, ומרוכזת כל כולה בצרכים שלך. היא נעימה ומקבלת אותך כמו שאת. היא אפילו תעשה לך רייקי לפני שתצאי כדי לוודא שאת מתחילה את הערב הזה הכי מושלם שאפשר ותוודא שתראי ותרגישי כמו המלכה שחלמת להיות ביום הזה.