דף הבית   >   נותני השירות   >   ארטיק   >   חוות דעת של חמודיס

חוות דעת על ארטיק

חמודיס
בשעה טובה בסימן טוב ובהרבה מאוד אהבה היתה לנו חתונה של פעם בחיים!!! אני גיא פנחסי התחתנתי עם אשתי מאור ב-21 ליולי יום קיץ חם במקום מספר אחת בארץ!!! ארטיק חוף דבוש בחבצלת השרון. קודם כל צוות ארטיק שלכל אורך הדרך נתנו לנו הרגשה שגם האולמות הכי יוקרתיים שהינו בהם לא הצליחו לתת לנו, בארטיק אתה מרגיש מהשניה הראשונה כחלק מהמשפחה! איתי מנהל הארועים ואבי דבוש ליוו אותנו וגרמו לנו להיות שלווים לכל אורך התהליך! בשניה שהגעתי לארוע נכנסתי לאולם ובתור איש מקצוע וגם אשתי עם הסטנדרטים הכי גבוהים שיש הינו בהלם!!! וחיפשתי מתחת לחול מה לא מושלם ועד עכשיו לא מצאתי! אני מתאר לעצמי שמה שאני הולך לכתוב פה ישמע כמו ליקוק תחת אחד גדול אבל אני מספר בדיוק מה שהרגשנו. הקיטרינג של "פלפל פרודקשן" עיצב ארגן וסידר את המקום בסטנדרטים הכי גבוההים שיש.(אני טבח בכתית נווה צדק ויש לי סטנדרטים גבוהים בלי להתפלצן) אני יקצר ולא ישעמם את מי שיקרא את זה אבל לא היה אדם ואף לא אחד שלא עף על האוכל על המקום על התקליטן האגדי "גיא סלמה" על הצלם והצוות של "אייל חדי" והבר של "קופי קלאס" שנשארו עד שש בבוקר ולא היו מוכנים לעזוב את המקום (מי שרוצה שיפנה אלי בפרטי אני אשלח לו תמונות)! הסאונד שהיה נדיר ועמוס שפרגן לנו ולא סגר לי את האורות עד הבוקר!!! מי שרוצה יותר פרטים על מה שארטיק בניהולו של איתי המדהים ואבי דבוש נתנו לנו מוזמן לפנות אלי או לאשתי היקרה בפייס בוק להמשך פרטים (guy pinchasi \maor reuvens) אם אתם שוקלים בכלל אם לעשות בארטיק או לא אז אל! זה מקום שמנצח את כולם בגדול! ים סלעים אוכל טוב בר שמתקתק סאונד ותאורה לפנים והכי חשוב כולם ככולם עשו את הכל (איך שאיתי אומר כל הזמן ועכשיו אני מבין למה) באהבה!!! חשוב להגיד שוב שזה נשמע מאוד מוגזם מה שכתבתי אבל לא היתי כותב ולא היתי מבזבז אפילו שניה מזמני בשביל לפרגן למישהו שלא מגיע לו עד מאוד! ולכל מי שלקח חלק בקרנבלחתונה שהיתה שם מגיע את כל הפירגון שבעולם ויותר מזה מגיע לאנשים טובים אחרים להנות ממה שיש להם להציע כי הם לא רואים ממטר אף מקום אחר!...
אהבתי: את איתי ואבי שנתנו עד רמה שלא היה לנו נעים! הבעלים והמנהל של הארוע מטעם הקיטרינג "חביב" שכשמו כן הוא! אדם מקסים שעשה הכל בשביל שאני ואשתי (ואמא שלי) נהיה מרוצים. עמוס איש ההגברה והתאורה שעוד חיפש קבלים במשאית בשעה שש וחצי בבוקר (ויש תמונות) בשביל לא לעצור את האורחים. את צוות הבר של "קופי קלאס" ששירתו את ים האנשים שהיו שם עם חייוך ובמקצועיות. הצלם "אייל חדי" האחד והיחיד והצוות שלו. כל המלצרים שהם עשו עבודה מקסימה וזרמו בלי פדיחות אף לא אחת! ואחרון אחרון חוץ מחביב אבל גם כן חביב מאוד "גיא סלמה" שהטיס את כולם למחוזות אחרים! תודה תודה ומצטער אם שחכתי מישהו אבל אם נתת שרות או לקחת חלק בחתונה שלנו אז שוב המון תודה!!!!!!!!!!!!
לא אהבתי: סגרנו על הארוע חצי שנה מראש והצוות לא הצליח לארגן לנו 25 מעלות צלזיוס ו10% לחות!!! :):):) הכל היה מושלם מהשניה שדרכנו במקום עד לרגע שיצאנו!!!!!!!!!!!!
הערות לגבי המחיר: הכי זול מכל המקומות על הים ושווה כל אגורה
ארטיק