דף הבית   >   נותני השירות   >   קל-שי - אישורי הגעה ומתנות לחתונה באשראי   >   חוות דעת של adid8060

חוות דעת על קל-שי - אישורי הגעה ומתנות לחתונה באשראי

adid8060
אישורי הגעה נחשב לאחד הדברים החשובים ביותר כשמארגנים אירוע.
במקרה שלנו, היו לנו 800 מוזמנים (לאחר סינון!), ואין סיכוי שהיינו יכולים להתקשר אליהם בעצמנו, במיוחד שהשיחות אמורות להתבצע סמוך מאוד לאירוע (כשבוע לפני) - ויש כל כך הרבה סידורים על הראש.
למזלי תום מקל שי נפל עלינו מהשמיים, ובמחיר די אטרקטיבי, סגרנו על אישורי ההגעה לאירוע ב-1.6.11 .
תום בחור נחמד מאוד, היה גמיש לכל שינוי שביצענו ברשימות, וגם דיבר איתי כמעט כל יום אם היו בעיות.
גם אחרי שהיו מספרים שגויים או ללא מענה - העברתי לתום רשימת מספרים מעודכנת, והם חייגו שנית, ללא תוספת תשלום.
בנוסף לכל, נשלח SMS תזכורת לכלל האורחים יום לפני, ו-SMS למחרת "תודה שהשתתפתם"....

בנוגע לתשלומים באשראי - אנחנו ויתרנו על השירות, ודי הצטערנו על כך ביום שלמחרת....
במקום להינות מהיום, שרפנו 8 שעות בספירת מזומנים, וצ'קים.... גם אבד לנו צ'ק של אחד האורחים, כך שנראה לי גם כאן שזה מומלץ.....
אהבתי: השירות של תום.ה-SMSים.בניגוד לשאר המתחרים - המחיר שסיכמנו היה גלובלי, ולא מחיר לפי שיחת טלפון. גם לא היתה תוספת תשלום על אורחים שלא ענו לטלפון, או מס' שגוי.
לא אהבתי: אין
מחיר: 980