דף הבית   >   נותני השירות   >   ורד ספיבק "בית של איפור"   >   חוות דעת של yaelior

חוות דעת על ורד ספיבק "בית של איפור"

yaelior
סביר
זו היתה האכזבה היחידה שלי מכל נותני השירות שבחרתי.
אני מתאפרת ביום יום, מבינה באיפור, מאפרת לעיתים חברות לאירועים ולכן היה לי חשוב ללכת למי שחשבתי שהיא הטובה ביותר. רציתי גם שהספר יהיה צמוד למאפרת ושהמקום עצמו יהיה נעים כיוון שידעתי שאני בוחרת מקום שבו אני והמלוות שלי נבלה בו חצי יום ביום החשוב ביותר. חשבתי שבחרתי את הטוב ביותר וכגודל הציפיה כך גודל האכזבה.
ביום חתונתי היתה לורד תערוכה חשובה, עם זאת לא בקלות מוותרים על כלה שמוכנה לשלם 2,100 ש"ח ולכן התכנון היה שורד תגיע לחנות שלה באמצע היום בשעה שנקבעה מראש על מנת לאפר אותי. ורד הגיעה באיחור של יותר מחצי שעה מה שגרם לכך שיצאתי מהחנות שלה באיחור של יותר משעה מהתכנון המקורי. מאחר והתחתנתי באולם מרוחק והייתי צריכה לעבור גם אצת מעצב השמלה בשביל להתלבש, זה היה איחור מאוד משמעותי!
כשורד כבר הגיעה אני הרגשתי שהאיפור שלי זה בערך הדבר האחרון שעניין אותה - היא איפרה אותי תוך שהיא חולקת עם עובדיה את כל מה שקרה לה באותו יום בתערוכה ותוך התעלמות ממני. פקידת הקבלה שלה התיישבה לידי ומצאתי את עצמי בתוך שיחת פרחות על תצוגות ובגדים תוך כדי האיפור שלי לחתונה. לצערי, אפילו לא הפרעתי להם, פשוט התעלמו ממני וזה היה מאוד צורם.
אני בחורה בת 32, מבינת עניין ומבמינה באיפור, לא לחוצה במיוחד, באתי עם 3 מלוות, כולן נשואות, וכולנו היינו די בהלם ממה שקרה שם עם ורד.
חזרתי אחרי הצילומים לתיקונים, כפי שסוכם מראש, ורד כבר לא היתה שם, תיקנה לי את האיפור אחת מהעובדות שלה שממש מיהרה לצאת. מיותר לציין שלא צויידתי בליפ גלוס, צללית או משהו שיאפשר לי לעשות תיקונים במהלך האירוע.
כמו כן, בסוף האירוע מצאתי את עצמי עם שחור מרוח מתחת לעיניים, ולא, לא בכיתי במהלך החתונה. אני רק יודעת מניסיון שזה לא קורה כשמשתמשים במוצרים הטובים ביותר.
בקיצור - אחרי שביקשתי תיקונים ועידכונים האיפור היה יפה, לא בדיוק מה שרציתי ולא ממש מה שקיויתי אבל זה מה יש. עם זאת, זה ממש לא שווה את ההרגשה שהיתה לי. בקיצור רק לגבי האיפור הייתי נותנת 0 כוכבים אבל למזלה של ורד יש לה ספק מקסים ומאפרת בשם קארמה שאיפרה את המלוות שלי שהיו מאוד מרוצות.
לגבי אודי הספר - זה סיפור אחר, הוא חמוד, מקסים ומוכשר. הוא עשה לי את השיער, תיקן אותו שוב אחרי הצילומים, ועשה שיער לשלושת המלוות שלי שהיו מרוצות מאוד.
קארמה איפרה את המלוות שלי שפשוט הוקסמו ממנה.

טיפ למתחתנות - איפור ניסיון זה דבר חשוב מאוד. אני יודעת שהמאפרים הנחשבים לא עושים איפור ניסיון אבל לא חסרות מאפרות מצויינות שעושות איפור ניסיון. וכנ"ל לגבי השיער.
מחיר: 2,100
הערות לגבי המחיר: איפור על ידי ורד ספיבק ושיער על ידי אודי. לא כולל מלוות