דף הבית   >   נותני השירות   >   פרחי חן   >   חוות דעת של kiska27

חוות דעת על פרחי חן

kiska27
בינוני
הזמנתי זר כלה מיוחד באתר האינטרנט של החנות, כאשר באתר מצויין בבירור כי הנחה ניתנת למזמינים באתר.
כאשר שוחחתי עם יעקוב לראשונה בטלפון, הוא הבטיח לחזור אלי מיד לאחר החגים ואמר שטרם חייבו את הכרטיס שלי מכיוון שאינו בטוח שיש את הפרחים במלאי. עברו כשבועיים וכאשר ראיתי שאינו חוזר אלי, התקשרתי בעצמי לחנות וגיליתי שהכרטיס כבר חוייב. מחיר הזר היה 558 ש"ח לאחר ההנחה, ולמרות זאת חוייבתי בכרטיס האשראי בסך 600 ש"ח- המחיר ללא ההנחה, שאח"כ עודכן באתר כמחיר ההנחה המקורי!!! מכיוון שהייתי בלחץ של לפני החתונה, לא עשיתי מזה עניין ולא דרשתי זיכוי, אבל ההתנהלות של החנות בהחלט לא היתה לעניין.
הפרחים שהזמנתי גם הגיעו בצבע סגול השונה מאלו המופיעים בתמונה (בתמונה היו פרחים לבנים) מבלי שעודכנתי על כך.
אז נכון שבסופו של דבר היה לי זר יפה ומיוחד ושלמרות שעבר כמעט שבוע מהחתונה, הפרחים עדיין מחזיקים יפה, אבל לא הייתי ממליצה על החנות רק בגלל חוסר תשומת הלב לפרטים ובגלל האכזבה שמתלווה לזה אח"כ.
אהבתי: מענה טלפוני יעיל ומהיר.
לא אהבתי: אופן החיוב - לא חוזרים לעדכן שהכרטיס חוייב ולא מציינים שההנחה כבר אינה אקטואלית!
מחיר: 600
פרחי חן