אין לי מילים לתאר את הנתינה ואהבה והרצון הטוב של הבחור, לאורך כל הדרך, וכמובן בערב עצמו.
כשבוחרים ספקים חשוב לראות שהם עושים את עבודתם מאהבה ובאמת רוצים שיהיה לכם את הערב הכי מדהים שיש,
ואושר אכן דאג לכך, ועשה ככל שביכולתו לשדרג לנו את החתונה, וכמובן דאג לנו והשקיע והיה איכפתי לגבי כל פרט ופרט,
ויש לציין שהיה מדובר בחתונה מאוד מורכבת עם המון אטרקציות.
זוגות יקרים, אני מאוד מאוד ממליצה לקחת מפיק ובעיקר בעיקר את אושר!!!
חתונה היא אירוע מורכב מאוד, ויש לדאוג לכל כך הרבה פרטים וספקים ומחירים וכו', וכששני בני הזוג עובדים, זה הופך את התקופה היפה של האירוסין למלאת לחצים (ועצבים) וכשיש מישהו מאחורי הקלעים שמנווט ודואג לסנן ספקים ולבחור את המובחרים וגם במחירים יותר אטרקטיבים ממה שזוג רגיל יכול להוציא, ובעיקר ביום עצמו, כשאתם אמורים להיות עסוקים בלהיות יפים ולהנות, ולא להתעסק בתפעול האירוע, אושר שם להוציא את התכנון מהכוח אל הפועל.
זה גם מרגיע, גם מוזיל את האירוע, גם דואג שהתקופה לפני החתונה תהייה קסומה ולא לחוצה מדי וכמובן ביום עצמו, זה מבטיח חתונה מהסרטים.
אושר היקר מכל, תודה, עזרת לנו להגשים את הפנזיות הכי הכי קסומות שלנו, הרגשנו כמו נסיך ונסיכה ואנחנו אסירי תודה עד אין סוף ומאחלים לך אושר ובריאות ואהבה לך ולמשפחתך וכמובן, עוד המון זוגות מרוצים....