הגעתי לעמנואל אחרי חיפושים נרחבים בכל דיזינגוף, איך שהגעתי לשם המוכרות היו ממש נחמדות (רותי הבלונדינית המתולתלת בעיקר) רותי הייתה מקסימה ואחרי מספר דגמים שהראתה לי הצלחנו ביחד לעשת שילוב של שמלה מדהימה מ-2 דגמים שונים, את המשא ומתן עשינו עם מיכל הבעלים, והיא הייתה כלכך מקסימה וגמישה בכל העניין של התשלום שלא יכולתי לחשוב על מקום מושלם יותר. כשהגיעו שלבי המדידות ראיתי את כל תשומת הלב לפרטים של מיכל והלנה המעצבת , הן שניהן כלכך רצו שהכל יהיה מושלם וממש לא חיפפו בכלום (אני מאמינה שככה הן עם כולם לכן לעיתים יש להמתין בלובי הרבה זמן עד שקוראים לך) הלנה ממש התחשבה בדעתי והציעה כל מיני תוספות שלדעתה ישפרו את השמלה שחלקן קיבלתי, השמלה הייתה מדהימה כל כך ממש נסיכותית והמחמאות הבלתי פוסקות שקיבלתי ואיך שהרגשתי בה פשוט אמרו הכל.
אהבתי: את הבדים שלהן, הגמישות ותשומת לב לפרטים.פשוט מהמם לא אהבתי: שקובעים שעה מסויימת וממתינים המון זמן בחוץ למרות שהגעתי בזמן, אבל אני מאמינה שזה מאחר שהן כלכך משקיעות בכל כלה שמגיעה, פשוט הן צריכות לדעת לנהל זמנים בצורה נכונה יותר שכולם יהיו מרוצים מחיר: 9,000 הערות לגבי המחיר: 2000 מקדמה והשאר אחרי החתונה