וואו! איך מתחילים לתאר עבודה של אמן? לפני שבחרנו בגבי נפגשנו עם עוד שלושה תקליטנים, ואף מוכרים מאוד, אבל לאחר 2 דקות עם גבי היה ברור שזה זה. על המקצועיות של גבי אין בכלל מה לדבר, שום מילה לא תתאר את זה מספיק טוב. בפגישה האישית הצגנו לגבי את הסגנון המוסיקלי שלנו ונגענו גם בנושא המזרחית. ביקשנו לא לשים הרבה מזרחית וכך היה. גבי שם את השירים הספציפיים שבחרנו והרים את הרחבה. מהרגע שהתמלאה- נשארה מלאה עד 1 וחצי בלילה. הוא יכל להמשיך עוד ועוד אבל אנחנו היינו גמורים, אמרנו לו עוד שיר אחד ולסגור את הערב וכך בדיוק עשה :) המוסיקה הייתה מלהיבה, מטריפה, אנשים נהנו כל כך מהמוסיקה ואמרו שהרבה זמן לא נהנו כל כך בחתונה. התקשו בבחירת שיר לשבירת הכוס וגבי עזר לנו לבחור את השיר המתאים. גבי זמין ועונה, שלחתי לו שבוע לפני האירוע מייל עם שינוי בתכניות הכניסה לחופה, וכעבור זמן קצר הוא החזיר תשובה. על הרחבה היו קיבוצניקים, עירוניים, אשכנזים, מרוקאים, צעירים ומבוגרים (ואף מבוגרים מאוד) וכולם רקדו בהרמוניה נהדרת!
עד היום אנחנו מקבלים הרבה תשבוחות עליו וזוג חברים כבר התעניין. בקיצור- לא הכרתי את גבי קודם, הלכנו עם הרגש וכל כך צדקנו. אם אתם רוצים מסיבה טובה- אל תחשבו פעמיים, גבי הוא האיש בשבילכם. מזל טוב!
אהבתי: ה-כ-ל !!! לא אהבתי: אין חיה כזאת הערות לגבי המחיר: סביר בהחלט