קייטרינג איט הוא קייטרינג מושקע, מוצלח ומנוהל ע"י אנשים נעימים, מקצועיים, זמינים וגמישים שנכונו לעזור לנו בכל שלב הן לפני והן אחרי החתונה. האוכל היה מוצלח ביותר, טעים, מגוון ואסתטי, כך אמרו כל האורחים. ממליצים מאוד כמובן על הסטייקים שהיו מעולים! לירן מנהל האירוע היה זמין תמיד וקשוב לבקשותינו, ותוך כדי האירוע הכל התנהל ברוגע ובמקצועיות.
שני חסרונות עיקריים בלטו: 1. שיטת ספירת המוזמנים הסטנדרטית של הקייטרינג הינה שיטה שתוצאתה יכולה להיות לטובת הקייטרינג בלבד, ואיננה הגיונית מבחינת הלקוח. אנחנו התעקשנו על ספירה בעזרת מונים בכניסה במקום רשימה שמית של המתלבטים, ואז המחלוקת צומצמה מאוד והשיטה הוגנת לשני הצדדים. 2. נושא הקינוחים - לאורך הדרך חששנו כי שיטת הקינוחים ה"מסתובבים" לא תאפשר לכל האורחים להנות מהקינוחים, שהיו אמורים להיות 17 במספר, וצדקנו. לאחר האירוע התברר לנו שלא מעט אורחים, בעיקר על הרחבה, זכו לטעום מעט מאוד, ולמרות שסוכם על הצבת הקינוחים שנותרו על שולחן ליד הרחבה נותרנו עם אכזבה ותחושה שלא היו מספיק באירוע.
למען ההגינות נספר כי דנו מול מנהלי הקייטרינג על שני הנושאים הנ"ל, ותמיד תגובתם הייתה אדיבה, מקצועית וכזו שחותרת להשגת פתרון מיטבי, ועל כך נודה להם, ובסופו של דבר האירוע עצמו היה מאוד מוצלח, וקיבלנו הרבה מחמאות וכדאי לזכור שזה העיקר. ...
אהבתי: האדיבות, המקצועיות ותודעת השירות של מנהלי הקייטרינג ולירן מנהל האירוע. התוצאה הסופית היא מצויינת ונזכור את החתונה כמוצלחת. לא אהבתי: שיטת ספירת המוזמנים שדרשה שינוי ויצרה עומס, ונושא הקינוחים בו יצאנו עם תחושת החמצה קלה. מחיר: 240