את טל יצא לנו להכיר רק ביום האירוע... טל הגיע עם אריאל אריכא - צלם הסטילס. מההתחלה טל היה מאוד נחמד, מתחשב והשרה אווירה נינוחה. בזמן הצילומים לפני האירוע, טל לא הפסיק לצלם ועשה זאת תוך כדי צילומי הסטילס, אפילו לא שמנו לב שתוך כדי הפוזות אנחנו מצטלמים גם לטובת האלבום וגם לטובת סרט הוידאו מה שהתברר כחסכון בזמן, לחץ ועוד פוזות מול המצלמה עם הביגוד והאיפור המעיקים - ככה שהצילומים היו חוויה כיפית ונעימה ולא מטרידה. טל באופן כללי רוב הזמן מחייך ועושה את העבודה שלו במקצועיות רבה מבלי להוציא מילים מיותרות.
כנ"ל בזמן האירוע טל לא הפסיק לצלם, ומכל מיני זוויות ובתוך הקהל ומחוצה לו - וכל זאת מבלי ששמים לב באמת ! או מבלי שזה יציק לאנשים (לא היה לנו מצלמת רחף).
מבחינת התוצאות: הסרט והמקצועיות של טל נחשפו בפנינו במלוא עוצמתם - פשוט לא ראיתי סרט כל כך מושקע, עם כל כך מחשבה... המוזיקה מתאימה לתמונה מבחינה של עליה בשיר ורואים את אחות הכלה שמרימים אותה לאוויר וכ'ו זה תורם המון לסרט. קודם כל יצאנו מנקודת מוצא שהוידאו זה דבר שטוב שיהיה אבל לאור ביקורות ששמענו - כמעט ולא צופים בו... אני יכול להגיד שאני כל כך מבסוט על הסרט והוא כל כך הפתיע שאני לא מפסיק להראות אותו בכל מיני הזדמנויות... לחברים, משפחה, שכנים וכ'ו. היה פשוט תענוג לעבוד עם טל ואריאל... היה מאוד מאוד משתלם !! תודה רבה !!! בטוח נפגש גם בהמשך...
אהבתי: מקצועיות!!!!!! אווירה נינוחה, בלי לדבר יותר מידי ועושה הרבה. מתחשב - מתקשר להתייעץ איך נרצה סיטואציות מסויימות בסרט ואילו שירים אנו מעדיפים (מתוך רשימה ענקית של אופציות). אמרתי כבר מקצועיות !!?? לא אהבתי: זה נשמע קיצ'י אבל באמת שהכל היה מושלם !! אין דבר שלא אהבתי... מחיר: 9,800 הערות לגבי המחיר: כולל 2 צלמי סטילס ו-3 אלבומי תמונות. צלם וידאו 1 בHD. סרט קצר ב3 עותקים די וי די, 3 עותקים חומר גלם ועותק של הסרט וחומר הגלם בHD על כונן קשיח