דף הבית   >   נותני השירות   >   גאיה - גן אירועים בנס ציונה   >   חוות דעת של ma-sh

חוות דעת על גאיה - גן אירועים בנס ציונה

ma-sh
מאכזב
שלום רב, ראשית אציין שאחת הסיבות שפתחנו כרטיס באתר המצויין הזה, היא לספר את "החוויה", שעברנו בגאיה. אני לא אוכל לספר יותר מדי על המקום, פשוט כי רמת השירות של המקום, כלל לא אפשרה לנו זאת...!
אז ככה: חיפשנו מקום באזור נס ציונה, שמענו וראינו פרסומות, וחשבנו לבדוק. בדיוק סיימנו לראות גן אחר, והתקשרנו לשאול האם אפשר "לקפוץ" להתרשום ולשמוע. אמרו לנו שזה לא עובד ככה וקבעו לנו פגישה ליום רביעי, חול המועד פסח, בשעה 11:00.
ביום שנקבע, היינו בדרכנו לשם, אבל קלטנו שנאחר בכמה דקות. ברוב תמימותנו התקשרנ להודיע שאנחנו מאחרים ב- 10דקות. מי שענתה לנו אמרה שהיא לא מבינה על מה אנחנו מדברים- כי אין פגישה כזאת (!), ובכל מקרה אין אנשי מכירות במקום. זאת שענתה הציגה את עצמה "כמנהלת", שאלנו האם אפשר לבוא אליה, היא אמרה שרק תוכל להראות את המקום אבל סרבה לדון בדברים כמו הצעת מחיר, במקום היא הבטיחה "בירור מקיף". יותר מאוחר היא התקשרה התנצלה וקבעה לנו פגישה יומיים אחרי (יום שישי), ב-10:30. הגענו בזמן...וקיבלה את פנינו פקידת קבלה, שכמובן הופתעה לראותנו ואמרה שלא מופיע לה שיש לנו פגישה ולא מבינה איך קבעו איתנו להיום, ושוב כמובן אין אנשי מכירות, היא הציעה לנו לעשות סיור, ושוב מבלי אפשרות לקבל הצעת מחיר...אמרנו שלום ולא להתראות. לשם לא נחזור!!!
מיותר לציין שכלל לא ניסו ליצור איתנו קשר אחרי זה... מקווים שבעלי המקום יודעים שבגלל עובדים שכאלה הם מאבדים לקוחות פוטנציאליים....
אהבתי: בזכות גאיה, ייצאנו, והכרנו את גני מרוויאס...מקום מצויין שקיבל את פנינו בלבביות מבלי שקבענו פגישה מראש!
לא אהבתי: רמת שירות- גרועה. מקווה בשבילם שזו פשוט חובבנות ולא במכוון
השאירו פרטים ונחזור אליכם: