דף הבית   >   נותני השירות   >   שרונית   >   חוות דעת של nnooaa

חוות דעת על שרונית

nnooaa
מקום מהמם!!
ראיתי פה תגובות לא חיוביות וחבל, כי זה מקום ברמה ממש ממש גבוהה.
הגענו אליהם בחיפוש המצומצם שלנו אחר מקומות עם רשיון עסק בשרון. בהתחלה בכלל רצינו את לוקא ולא חשבנו על שרונית כאופציה כי תכננו להתחתן באוגוסט. נבהלנו קצת מהמחירים המטורפים של לוקא, אבל בדיעבד - מזל. בחרנו בעונה של יוני שעוד לא כל כך חם ואפשר ללכת על גן אירועים ואז הלכנו לראות את שרונית. המקום מהמם גם עם העיצוב הבסיסי שהם נותנים (אנחנו בסוף שדרגנו את העיצוב בעוד כמה אלפים אבל זה היה שווה כל שקל! באמת!).
בענין המחירים שוב לא היה קל והצוות של לוקא-שרונית יודע מה יש לו בידיים והם מרשים לעצמם לא להוריד במחיר כמעט. נציין שבאירוע עצמו הם שידרגו לנו את התפריט בטירוף!! בהפתעה!! שמו מלא מאכלים שדרשו תוספת מחיר בעיקרון..
בקיצור, מקצועיות זו המילה! תיקתקו לנו אירוע שהתגובות אליו היו כל כך נלהבות שלא ציפינו בעצמנו שזה יהיה כל כך מדהים! יצא אירוע יותר ממש שחלמתי :)
בקיצור - אם המקום עומד בתקציב שלכם (ואפשר בכייף להתמקח, כי אנחנו בכל זאת בישראל) - לכו על המקום בלי להסס!!!!! כל כך מקצועיים - והאוכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואו!!! אילו תגובות קיבלנו על האוכל!!!!!!!!!!!!! קצת באסה שלא יצא לנו לאכול ממנו כל כך... :(.. אבל היה מעולה!!!!
אהבתי: את המקום, את המקצועיות, את העיצוב של קובי מעיצוביישן ואת מנהל האירוע בולי - תותח על ומקצועי בטירוף!!!
לא אהבתי: המחיר יקר, אבל בסוף התברר ששווה כל אגורה!
מחיר: 317
הערות לגבי המחיר: מחיר לאדם כולל מע"מ ושירות (כולל שירות!!!!!!)
שרונית
השאירו פרטים ונחזור אליכם: