דף הבית   >   נותני השירות   >   ורוד עיצוב אירועים   >   חוות דעת של titi_m

חוות דעת על ורוד עיצוב אירועים

titi_m
כתבתי עוד חוות דעת אחת
מאכזב
פנינו לחיים לאחר שהאולם הציג לנו 3 אפשרויות למעצבי בית. הוא היה אחד מהם.
אהבנו את הסגנון שלו כפי שראינו באתר וקבענו איתו פגישה.
אחרי שכבר הגענו לחיים, הוא התפנה אלינו רק אחרי עשרים דקות מכיוון שהיה עסוק עם זוג אחר (למה לקבוע איתנו לשעה מסוימת אם אתה יודע שלא תהיה פנוי?).
הפרזנטציה של חיים היתה מאוד לא מעודדת- הוא שאל אותנו כמה אורחים יהיו לנו ואיפה ומתי אנחנו מתחתנים, ואלו השאלות היחידות שהוא שאל אותנו.
הוא לא ניסה לברר מה אנחנו רוצים גם אחרי שאמרנו לו שהוא המעצב הראשון שאנחנו נפגשים איתו, הוא לא ניסה להתאים לנו סגנון כלשהו, אלא פשוט חיכה שנגיד לו מה אנחנו רוצים, וכמו שכבר הבנתם- לא ממש ידענו מה אנחנו רוצים. הזדמנות טובה למעצב שאמור להיות יצירתי, לא? אז זהו...שלא.
בכל פעם שהוא ניסה להראות לנו תמונה של אייטם מסוים, הוא חיפש בערך בכל מקום אפשרי במחשב- גולל למעלה ולמטה, פותח וסוגר חלונות, עד שהוא מצא מה שהוא רצה כבר הספקנו לשכוח מה שאנחנו רוצים.
בן זוגי התחיל כבר להתעייף מהתהליך וגם אני, אבל אמרתי- אם כבר עשינו מאמץ ובאנו, לפחות שנצא עם תובנות או החלטות.
באיזשהו שלב אני לקחתי את המושכות לידיים וכשראיתי משהו שאהבתי- הוא אמר לבן זוג שלי- טוב, אני מתחיל להריץ תמונות על המסך הגדול (מסך טלויזיה), כשתראה את התמונה שתרצה- תעצור. מה? למה? למה לפצל כוחות?
במהלך כל הפגישה הוא ענה לטלפונים- ולא תגידו שיחות של "אני אחזור אליך", אלא שיחות ענייניות של ממש, גם קרא מיילים לא פעם תוך כדי הפגישה מה שגרם לנו להרגיש שאנחנו מעיקים עליו וגוזלים מזמנו, גם כשכבר התקדמנו ואפילו מצאנו את כל האלמנטים העיצוביים שאנחנו רוצים.
בסופו של דבר, הוא חירטט לנו הצעת מחיר כלשהי- שהיתה יקרה בצורה מופרזת, בטח שלעומת הצעות המחיר שקיבלנו על היצע מאוד דומה.
בנוסף להכל, הוא דאג להזכיר לנו כל הזמן ש"יאללה אין לכם עוד הרבה זמן", למרות שהגענו אליו כחודש וחצי לפני האירוע...
שורה תחתונה- מאכזב מאוד.
אהבתי: את הנוף לים שנשקף מחלון דירתו.
לא אהבתי: הכל.
מחיר: 10,000
הערות לגבי המחיר: עבור שביל לחופה, 6 עמודי פרחים בדרך לחופה ושלושה אלמנטים די בסיסיים (לא שנדלירים וכאלה) על השולחנות.
ורוד עיצוב אירועים
2.0K