נתחיל מזה שאנחנו חיים באיטליה וארגנו את החתונה בשלט רחוק. היו לנו חמישה ימים בארץ להיפגש עם כל הספקים ולסגור הכל, ולכן ביחס לכל ספק ערכתי מחקר סופר מקיף ועמוק באינטרנט, ופגישה בארץ עם שניים שלושה גג בכל תחום.
הגעתי לאסי במקרה, דרך מישהי מקסימה מאחד הפורומים לחתונות ברשת. רצינו צילום דוקומנטרי לא מתערב, עם נגיעות חזקות של וינטג' וטעם של פעם. מצד שני, היה חשוב לנו שלא ללכת לאיבוד מרוב אומנות, ולזכור את המטרה לשמה התכנסנו. נפגשנו עם אסי והחלטנו ללכת על זה.
אסי הזמין אותנו לצילומי אירוסין יומיים לפני החתונה, ככה שיכולנו להתאמן ולהתרגל אליו ולמצלמה, ומעל לכל, לקבל מזכרת מדהימה בבגדים קצת יותר שגרתיים. הוא גרם לנו להרגיש מעולה מול המצלמה והוציא מאתנו דברים שלא הכרנו בנו.
אסי צ'יפר אותנו בסלם סטילס נוסף בחתונה יניב - צלם המקסים, ואיתם היו גם צחי - צלם הוידאו. כשהיה לנו רגע להפוגה, צחי הראה לי קצת ממה שהוא צילם אצלנו והייתי בהלם - נראה סופר מתוחכם ואיכותי.
הצילומים הם כנראה שיא השיאים בחוויה עם אסי - נתנו לו חופש אומנותי מוחלט, והוא פשוט הימם אותנו. אני לא יכולה לתאר עד כמה אנחנו מרוצים מהתמונות, זו פשוט גאונות לשמה: הזוויות, הרגעים, העיבודים, הצבעים, האווירה, אין מלים לתאר.
אולי הסמס הראשון ששלחתי לו כשקיבלתי את הדיסק יכול להמחיש עד כמה היינו מרוצים: "אסי יקר, שאלוהים יברך אותך ואת הידיים שלך, מהמם בטירוף!". אני ממליצה ללכת לאתר שלהם ולהתרשם מהאלבום שלנו (דניאל ומתאו) ובכלל.
את האלבום עצמו עוד לא ראינו כי טרם בחרנו תמונות, אבל ברור לנו לגמרי שהוא יהיה גאוני, מרגש ומדהים.
מומלץ בחום!!! תודה, אסי...