נתחיל בזה שבאמת באמת היינו בהיי גמור,החגיגה הכי טובה, שמחה,צעירה וכייפית שיכולנו לאחל לעצמנו, באמת מעבר לכל דמיון!
לאחר סיבוב במלאאא גנים, בדיקת אופציה של הפקה בטבע וכו' הגענו למעגלים עם תחושת מיאוס רצינית מכל המקומות שראינו. אם להודות על האמת, אני הכלה הייתי בחודש יולי (10') בחתונה בלתי נשכחת במעגלים ואמרתי לחצי השני שהוא חייב לבוא לראות את המקום. לאחר סיבוב קצר במקום ופגישה נעימה עם שלומי היה לנו ברור שזה ה-מקום!! למרות שתמיד חשבנו שנתחתן בחיק הטבע, למרות שחששנו מהקונספט השונה הרגשנו שזה זה! ואני חייבת לציין שהיה ככ מדהים שמכל הלב אין מה לחשוש! המקצוענות, התחושה שמקבלים ממעגלים (החל משלומי ופלג וכלה בשאר צוות העובדים) שבאמת שמחים ! ורוצים שיהיה הכי טוב ומדהים, השירותיות והעזרה בכל דבר פשוט עושים הכל לנהדר! האוכל- האמת שאנחנו נשנשנו בקבלת פנים (קיבלתי הרבה תגובות בסגנון "את הכלה הראשונה שראיתי שאוכלת בחתונה שלה"- אבל אין מצב שהייתי מוותרת על הסביצ'ה :)) ובמהלך הערב לא אכלנו כי היינו מרוכזים בשמחה שלנו, אבל האוכל זרם בשפע וקיבלנו תגובות נהדרות מצעירים וממבוגרים גם על השפע והרמה הגבוהה של האוכל!! המסיבה- היתה לנו מסיבה מטורפת! היה שמח על הרחבה ומה שמקסים במעגלים זה שגם מי שלא בא לו לרקוד תמיד יכול להתרווח על אחת הכורסאות ועדיין להיות לגמרי חלק מהחגיגה! המלצרים והברמנים היו כל כך נהדרים ואדיבים באופן שעוד לא נתקלנו בחיינו ברמת אכפתיות כזו!- אנחנו הכנו מראש מעטפות עם טיפים למלצרים אבל בדיעבד היינו משאירים כפול! ושוב- תודה מכל הלב על המסיבה של החיים שלנו! מורית ואמציה רוזנברג...
אהבתי: שהיינו מיוחדיםשהיתה לנו חתונה נהדרת במקום האולטימטיבי למסיבה אמיתית הטומן בחובו שילוב מנצח- גם תחושה של מסיבת קוקטייל מרעננת, בתפאורה של תאטרון מרשים וגם מועדון ריקודים משגע!ובתאור קצר- טסנו מייד אחרי החתונה לחו"ל. 4 ימים בקושי זזנו מרוב שהשרירים עבדו חזק ברחבה! לא אהבתי: שנגמר :) מחיר: 275 הערות לגבי המחיר: כולל ה-כ-ל