דף הבית   >   נותני השירות   >   מיכל יניב   >   חוות דעת של שירלי רגב

חוות דעת על מיכל יניב

שירלי רגב
סביר
מיכל היא אדם נחמד והמוטו שלה, כפי שהיא הסבירה לנו בפגישת ההיכרות איתה,
הוא להיות לא מורגשת. אמנם רצינו להימנע ממצב שבו האורחים לא רואים את החופה כי הצלם מסתיר,
הבעיה היא שהיא הייתה כל כך לא מורגשת, עד שבתוצאה הסופית חלק גדול מהאירוע פשוט לא סוקר
(למשל, כשעה וחצי מזמן החופה ועד לריקודים) ומרבית האורחים של ההורים משני הצדדים לא צולמו,
והמשפחה המורחבת לא צולמו.
במשך שעה שלמה הסתובבנו בין השולחנות והרמנו כוסית עם החברים והמשפחה וכו', ואין אף תמונה שמתעדת את ההתרחשות הזו. כשדיברתי עם מיכל מסתבר שהיא ישבה מהצד כל הזמן הזה וחיכתה שנקרא לה. היא טענה ששמרה איתנו על קשר עין למקרה ונקרא לה, אלא שלאורך כל החתונה היינו נרגשים מדי כדי לוודא שהצלמת אכן מתעדת איתנו את הרגעים המיוחדים.
(קרוב משפחה אמר לנו דבר חכם, שבחתונה הזוג לא צריך לרדוף אחרי הצלמת, הצלמת צריכה לרדוף אחרי החתן והכלה). לצערי, בגלל שלא הקפדנו לחפש אותה ולקרוא לה, הפסדנו חלקים חשובים מהחתונה.
אהבתי: התמונות שצולמו היו באיכות גבוהה וכמה מהן תפסו רגעים מוצלחים (למשל, בחופה ובריקודים).אלבום החתונה היה מעוצב בצורה יפה.
לא אהבתי: התקשרנו יומיים לפני החתונה כדי לקבוע את זמן הגעתה לאירוע, והיא לא זכרה אותנו או שחתמנו איתה על חוזה(כמה שעות לאחר מכן, התקשרה לומר שמצאה את החוזה והיא וצלם הוידאו יגיעו).לקראת סוף הערב, כאשר עדיין היו אנשים על הרחבה, היא ביקשה ממני מספר פעמים לעזוב. ביקשתי שתישאר עד אחרון הרוקדים. בסופו של דבר אחרי שביקשה ממני לעזוב בפעם השלישית, הסכמתי. אמנם השעה הייתה כבר חצות וחצי בלילה, אבל זה היה חבל שהיא וצלם הוידאו היו לחוצים לקבל את התשלום ולעזוב, כי הם לא היו שם לצלם כשהדי גיי שם שיר סלואו מקסים לחתום בו את הערב, ואני ובעלי הטרי רקדנו לבד ברחבה.מיכל היא אדם נחמד ונעים, ואני בטוחה שלא היו לה כוונות רעות.אבל אנחנו מרגישים שבמקרה הטוב היא הייתה "ראש קטן" ובמקרה הרע פשוט לא יודעת לעשות את העבודה שלה. ולכן אנחנו לא ממליצים עליה.
מחיר: 5,500
הערות לגבי המחיר: יחד עם צלם וידאו, המחיר היה כלול במחיר המנה של גן האירועים