דף הבית   >   נותני השירות   >   ZOHARLEE   >   חוות דעת של tal58

חוות דעת על ZOHARLEE

tal58
לאחר חיפושים מתישים כמעט בכל חנות במרכז תל אביב ובצפון תל אביב , ויחס לא הכי סבלני וכמעט על סף יאוש .. קראתי באתר המלצות לחתונות תגובה על ZOHAR LEE שמאד עניינה אותי , מאד הרשים אותי התגובה שאמרה שהיא מאד סבלנית ופתוחה לרעיונות , במיוחד שלי יש שמלה מסוימת בראש כבר מגיל 6 , נסעתי אליה לפרדסיה .. ואני מאזור תל אביב בכלל .. טירוף ????. אז זהו שלא!!
כל ליטר היה שווה את הנסיעה .. WOOOW איזו מדהימה, תיארתי לה מה אני רוצה נסינו כל מיני שילובים זהר ושרה פשוט לא ויתרו עד שזה היה מושלם ואני חייכתי .
ולגבי המחיר ופה ה WOOW הגדול .. קניתי שמלה מדהימה לכל הדעות .. במחיר השכרה . באזור המרכז אין סיכוי שזה היה קורה גם לא בOUTLET בו את נאלצת להתפשר .

לגבי איכות אז ככה השמלה נשארה שלמהאחרי חתונה מטורפת שבא הרימו אותי לגבהים לנקות את מכונת הלייזר והרמקולים .לא הפסקתי להשתולל והכל נשאר במקום .. פשוט מושלם תפירה מושלמת .
תודה תודה תודה ...ומי שלא מאמינה שתנסה מבטיחה שלא תתאכזב.
אהבתי: היחס , הסבלנות ,הפתיחות והרצון לעזור ובעיקר סוף סוף מקום שלא מרים את האף ומתייחס לכלה כאל חפץ לבן ...אלא כאל ילדה שמגשימה את חלומה מגיל 6.
לא אהבתי: שום דבר פשוט מושלמת
מחיר: 5,400